Dombrovoschi, Pușcașu și Alvarenga – opriți și pentru cantonamentul ce începe luni! Popa are 21 de utiști la dispoziție până la sosirea „pieselor” grele

UTA a încheiat prima săptămână a pregătirii de iarnă cu destule regrete. Conducerea clubului nu a reușit să oficializeze niciun transfer din cele propuse încă de la finalul anului trecut, iar stafful tehnic se găsește în postura de a demara cantonamentul pe plan local cu un lot foarte tânăr.

Au fost și câțiva fotbaliști sosiți în probe, dar, conform așteptărilor, mai mult de jumătate dintre ei sunt deja istorie. Vorbim despre irlandezii Yoro și Strickland și atacanții de Liga 5-a, Alin Chirilă (Gloria Marin, județul Sălaj) și  Răzvan Apostol (Înfrățirea Iratoșu). În schimb, au rămas deocamdată pe loc fundașii Ciprian Dombrovoschi (ex. Farul) și Sebastian Pușcașu (ex. Filiași) și mijlocașul paraguayan, Jorje Alvarenga, dar – bineînțeles – Ionuț Popa așteaptă adevăratele achiziții. Dintre cei 6-7 fotbaliști curtați insistent, niciunul nu a dat un răspuns definitiv și asta pentru că la această oră încă există mirajul Ligii 1 și a echipelor din străinătate.

Așadar, „principalul” utist a apelat la un lot tânăr, cu nu mai puțin de 13 jucători sub 21 de ani. De menționat ar mai fi că Matei a rămas și el deocamdată pe loc, în timp ce lui Angelo Iuga i s-a mai transmis odată că ar fi bine să-și găsească o altă echipă. Prin urmare, de luni,  la Hotelul „Coandi” vor intra în cantonament până pe 25 ianuarie 21 de fotbaliști, după cum urmează:

Bodea, Orlic, Zamfir – portari

Costin, Dombrovoschi, El Hasni, R. Iuga, Copaci, Pușcașu, Suslak – fundași

Coulibaly, Hrezdac, Isac, Matei, Vulturar, Deta, Alvarenga, Merian – mijlocași

D. Popa, C. Rus, Miculescu – atacanți

Totuși, există șanse ca mâine seară, lotului să se mai alăture cel puțin doi fotbaliști, un fundaș central și un mijlocaș central de pe lista de achiziții a „roș-albilor”. Apoi, mai sunt așteptați jucători străini în probe, dar de data aceasta de un alt calibru față de cei doi irlandezi, spre exemplu.

De luni încolo, Ionuț Popa, Cristi Păcurar și Dan Țapoș vor conduce câte două antrenamente pe zi, majoritatea dintre pe cele două terenuri de la „Motorul”. În perioada stagiului de pregătire, utiștii vor disputa și primul amical al iernii, miercuri, 16 ianuarie, la Arad, cu Elore Bekescsaba. La această oră, partida e programată la ora 13, pe sinteticul din Aradul Nou, dar în funcție de starea vremii ar mai putea apărea modificări.

0
0

Articolul Dombrovoschi, Pușcașu și Alvarenga – opriți și pentru cantonamentul ce începe luni! Popa are 21 de utiști la dispoziție până la sosirea „pieselor” grele apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*