Dorian Vasilica antrenor Tractorul Cetate: Nu i-am vazut pe cei de la Branceni, speram sa facem un joc bun

Astazi am stat de vorba cu antrenorul-jucator al celor de la Tractorul Cetate, Dorian Vasilica care a declarat ca nu i-a vazut pe cei de la Branceni dar se asteapta la un meci greu.

Dorian Vasilica alias Shuker, antrenor-jucator Tractorul Cetate: Ne asteptam la un meci greu, am inteles ca terenul de joc este unul foarte bun, ne convine acest lucru deoarece am avut rezultate excelente pe astfel de terenuri,  mergem sa nu pierdem si sa rezolvam promovarea acasa, la Cetate. Am inteles ca cei de la Branceni au cativa jucatori cu experienta cum ar fi Sorin Buca, jucator care a evoluat la Astra Ploiesti si in atac ar avea jucatori care au evoluat liga 2. Domnul primar ne sustine neconditionat alaturi de alti investitori inclusiv la Liga 3 in caz ca promovam. Mergem cu sperante foarte mari ca vom obtine un rezultat bun, cel mai titrat jucator al echipei noastre este Geo Misu care a fost in lotul de juniori al primei reprezentative, Romania.

Va reamintim ca Unirea Branceni joaca in turul barajului de promovare in liga 3, sambata 15.06.2019 incepand cu ora 18:00 pe propriul teren in compania campioanei Doljului, Tractorul Cetate.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*