Dorinel Munteanu a vorbit in presa germana despre fotbalul romanesc: „ESTE BOLNAV, sunt multe influente in Romania! Doar se vorbeste, nu se face nimic!”

Dorinel Munteanu a vorbit in presa din Germania despre ultimele evenimente petrecute la varful fotbalului romanesc. Cel mai selectionat jucator din istoria primei reprezentative (134 de selectii) il compatimeste pe Christoph Daum dupa ce aceasta a plecat de pe banca Romaniei si da vina pe mentalitatea din tara noastra pentru contraperformanta neamtului.

Mentalitatea din Romania este diferita fata de cea din Germania pentru ca oamenii nu au rabdare. Domnul Daum a vrut sa transforme echipa, dar oamenii nu au dorit sa aiba rabdare cu el. Pentru ei a fost simplu: s-a ratat calificarea la Campionatul Mondial, acesta e sfarsitul. imi pare rau pentru domnul Daum. Sunt dezamagit de decizie pentru ca el a facut multe lucruri bune, nu doar pentru prima echipa, ci si pentru substructura fotbalului. Sunt multe influente in Romania! E tipic! Trebuie sa respecti o persoana, dar acest lucru nu exista in Romania. Fotbalul este bolnav. Toti antrenorii care au venit au fost demisi dupa un an si nu poti pune niste baze solide. Doar se vorbeste, nu se face nimic”, a declarat „Munti” pentru publicatia germana express.de.

Dorinel Munteanu a imprumutat si o parte din discursul lui Daum in dialogul cu jurnalistii germani. „Nici macar Mourinho nu ar putea face ceva aici (n.red. in Romania). Am vorbit cu domnul Daum inainte de a accepta propunerea FRF si i-am spus: ‘Ai grija!’. Dar el a avut incredere in presedinte (n.red. Razvan Burleanu) si acum vedem cu totii ce s-a intamplat„, a mai precizat Munteanu.

The post Dorinel Munteanu a vorbit in presa germana despre fotbalul romanesc: „ESTE BOLNAV, sunt multe influente in Romania! Doar se vorbeste, nu se face nimic!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*