Dorința lui Petre s-a împlinit: A jucat cu suporterii UTA-ei în tribună, dar în tricoul Farului: „Sentiment ciudat și plăcut, în același timp”

UTA își pusese mari speranțe în Adrian Petre, pe care l-a repatriat din Italia (via FCSB) la începutul lunii februarie. Însă, „mariajul” s-a spulberat după doar patru luni de zile la capătul unor prestații sub așteptări ale atacantului de 23 de ani și un singur gol marcat, în Cupă, cu U. Cluj.

Onorat de faptul că Hagi are încredere în el

Soarta a vrut ca primul meci pentru Adrian Petre la noua sa echipă – Farul Viitorul Constanța – să fie tocmai împotriva grupării arădene, iar Gheorghe Hagi l-a și trimis pe teren din primul minut pe fotbalistul arădean. Acesta a avut și o ocazie importantă, după ce a trecut ușor de Passaglia, dar a fost blocat de albanezul Batha în momentul finalizării. „Domnul Hagi m-a convins să vin la Farul, este un proiect ambițios, pe termen lung. E exact ceea ce am nevoie și anume stabilitate, siguranță și încredere. Sunt onorat de faptul că dânsul are încredere în mine și sper să îi răsplătesc încrederea pe care mi-o oferă. Nu îmi pare rău că nu am marcat, sunt sigur că vor veni și reușitele dacă voi continua să mă antrenez foarte bine. Legat de meci, a fost un egal muncit împotriva unei echipe foarte bune, agresive. Noi nu suntem încă sută la sută, ne lipsesc și mulți jucători, dar încercăm să ne facem treaba cât mai bine. Trebuie să ne omogenizăm mai mult, dar, ușor-ușor, vor veni și rezultatele. Suntem încă în pregătiri, am muncit mult pentru acest egal, parcă e mai frumos să scoți un punct dintr-un meci cu astfel de evenimente. Următoarele meciuri le abordăm la victorie, pentru că atât domnul Hagi cât și noi asta ne dorim”, a spus Petre, după UTA – Farul 0-0.

Îi mulțumește publicului arădean pentru susținere

Înainte de a știi că UTA va renunța la serviciile sale în această vară, fostul atacant al naționalei de tineret, spunea că de abia așteaptă să joace din nou cu fanii arădeni în tribună și cu ei alături echipa va fi imbatabilă. Momentul a venit, însă Petre a îmbrăcat echipamentul echipei rivale. „A fost o senzație ciudată să mă schimb în celălalt vestiar, dar ăsta este fotbalul, le doresc mult succes celor de la UTA. A fost un sentiment aparte să evoluez împotriva lor, împotriva fanilor, dar trebuie să îmi fac meseria, nu știi niciodată unde te duce viața. A fost ciudat și plăcut în același timp, știam ce atmosferă frumoasă ne așteaptă la Arad. Mă bucur foarte mult că am reușit să evoluez în primul meci cu fani pe noua arenă, chiar dacă am fost în postura de adversar. Le mulțumesc foarte mult fanilor arădeni pentru susținere, că m-au apreciat, m-am simțit bine”, a punctat „nouarul” lui Hagi, care în momentul înlocuirii sale cu Betancour a primit aplauzele întregului stadion. Atacantul a răspuns cu aceeași monedă, iar la ieșirea de pe stadion nu a refuzat pe nimeni pentru o poză.

Gânduri bune pentru Dănuleasa, dar și pentru „olimpici”

În final, „vârful”  Farului a vorbit și despre nefericita accidentare a puștiului Leonard Dănuleasa, dar le-a transmis un mesaj și colegilor săi plecați cu naționala la Olimpiadă.  „Ne-am speriat foarte tare când l-am văzut la pământ, având în vedere și ce s-a întâmplat la Euro, cu Eriksen. Dar am înțeles că este bine acum, și-a revenit iar acest lucru ne-a mai calmat puțin. Dar gândurile noastre zboară și spre Tokyo. Le doresc mult succes colegilor de la națională, sper să câștige toate meciurile din grupe și să se întoarcă cu o medalie, să ne facă mândri că suntem români”, a încheiat Adi Petre.

0
0

Articolul Dorința lui Petre s-a împlinit: A jucat cu suporterii UTA-ei în tribună, dar în tricoul Farului: „Sentiment ciudat și plăcut, în același timp” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*