Dosar disciplinar împotriva lui Juan Cala, pentru rasism!

Comisia de Competiții a Federației Spaniole de Fotbal a decis să deschidă dosar disciplinar extraordinar, pentru Juan Cala, de la Cadiz, pentru a investiga plângerea lui Mouctar Diakhaby, Valencia, care l-a acuzat de insultă rasistă, la ultimul lor meci din campionatul spaniol. ”Investigăm conduita lui Cala, din timpul meciului, care ar fi putut încălca mai multe reglementări sportive generale”, spun membrii Comisiei.

S-a luat această decizie, după ce s-a primit Raportul Comitetului de Integritate. Magistrat al dosarului a fost numit Juan Antonio Landaberea Unzueta, care are la dispoziție o lună de zile să adune toate probele existente, inclusiv actul de arbitraj, imaginile și sonorizarea jocului, cât și mărturia protagoniștilor și a altor martori.
Juan Antonio Landaberea Unzueta

Oficialii Clubului Cadiz au reacționat imediat și au venit cu o completare: ”Dacă ancheta se încheie, cum suntem siguri, în favoarea noastră, pentru că sunt acuzații nefondate împotriva jucătorului nostrum Juan Cal, atunci ni se pare correct ca aceeași Comisie ca a investigat cazul să ia măsurile necesare împotriva celor care ne-au acuzat fără nicio probă”, spun cei de la Cadiz. Mouctar Diakhaby

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*