Două comedii și o reprezentație despre îndrăzneala de a visa, spectacolele teatrului ploieștean la acest sfârșit de săptămână

N. D.

Pentru acest sfârșit de săptămână, actorii ploieșteni invită publicul să vizioneze două spectacole de comedie care au în prim plan pregătirile de nuntă a două tinere ce au aspirații diferite, dar care împărtășesc un scop similar, respectiv o viață petrecută împreună cu soțul ideal. Totodată, cei mici se pot bucura de două reprezentații considerate a fi cu tâlc, despre îndrăzneala de a visa. Astfel, pe 19 și 20 februarie,de la ora 19:00, în sala Teatrului Toma Caragiu va putea fi văzută piesa ”Cuscrii din Tirana”. Regia aparține lui Dragoș Câmpan, în distribuție fiind Cristina Moldoveanu, Ilie Gâlea, Theodora Sandu, Otilia Pătrașcu, Adrian Ancuța, Dragoș Câmpan, Karl Baker, Ioana Fărcaș. Spectatorii prezenți în sală vor putea afla cum părinții Lizei, oameni cu o situație financiară privilegiată, vor să-și mărite fata cu un soț bun și înstărit, însă aceasta sosește acasă cu un tânăr student întâlnit la Londra. Totodată, duminică, 21 februarie, de la ora 19:00, în sala teatrului va putea fi vizionată și piesa ”Căsătoria ”, în care Agafia Tihonovna, fiica unui negustor bogat, este decisă să-și caute un soț, însă pretendenții, care mai de care mai caraghioși, nu sunt atât de interesați de fată pe cât sunt de averea ei. Regia acestei piese este semnată de Alexandru Măzgăreanu, pe scenă urmând să fie văzuți actorii Theodora Sandu, Ionuț Vișan, Bogdan Fărcaș, Clara Flores, Paul Chiribuță, Ilie Gâlea, Alin Teglaș, Oxana Moravec.
Și tot duminică sunt așteptați, de data aceasta în sala Teatrului de Animație Imaginario, și cei mai mici dintre spectatori. De la ora 10:30 și de la ora 12:00 va putea fi vizionată piesa ”Amnarul fermecat”, în care un tânăr soldat, încrezător în sine și neînfricat, are îndrăzneala de a-și urma dorințele și a obține tot ceea ce-și dorește. Regia aparține lui Cristian Pepino, în distribuție fiind Cătălin Rădulescu, Lăcrămioara Bradoschi, Lucian Orbean, Paul Niculae, Lizica Sterea, Diana Uță, Liana Florescu (voce), Mircea Cârlig (voce).
În cazul tuturor spectacolelor, biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a teatrului, telefon 0244 522 774.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*