Două femei – accidentate mortal de tren, în Prahova

F. T.

Ieri, în jurul orei 11:20, polițiștii prahoveni au fost anunțați că o persoană a fost accidentată între stațiile Vălenii de Munte și Teișani, de un tren care circula pe relația Măneciu – București Nord.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, „echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat a găsită o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a fost declarată decedată de către cadrele cadrele medicale, prezente și ele acolo unde a avut loc tragedia”.
Tot IPJ Prahova mai anunță faptul că angajați ai Poliție Transporturi Prahova efectuează cercetări pentru stabilirea identității femeii, precum și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul. Tot ieri, în jurul orei 14, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Şerban Cantacuzino” Prahova au anunţat un al doilea accident feroviar, la Câmpina. „O femeie a fost lovită de tren, iar la faţa locului au fost mobilizate echipaje de
prim-ajutor. Se pare că femeia este inconştientă” – erau datele preliminare transmise de către ISU Prahova. Din păcate, ulterior, şi cea de-a doua femeie, în vârstă de 55 de ani, a fost declarată decedată de către personalul medical.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*