Două neprezentări, un joc de 9 minute și multe goluri pe final: portarul Bacovei, egalare cu capul în prelungiri, 3-3 și Știuca prinsă. Aceiași lideri după etapa X în Campionatul Județean Timiș

În runda din weekend a ligii a cincea timișene am consemnat două neprezentări, a celor din Urseni la Uivar respectiv din Coşteiu la Dudeştii Noi, iar un meci a durat numai 9 minute, cel dintre Carani şi Cenad. Altfel, multe goluri au fost marcate pe finalul meciurilor iar liderii şi-au păstrat locul întâi. Surpriza etapei a produs-o Fibiş printr-o victorie la Utvin, şi încă la scor, 3-8, cu mult de exemplu peste reuşitele celor de la Parţa respectiv Jebel, care ocupă primele două locuri în Seria a II-a. Cât despre gazdele de la Sacoşu Turcesc, acestea au reuşit egalarea în minutul şase de prelungiri în dauna celor de la Autoliv Lugoj.

Seria I

Zoran Radu se ”lipește” la gol în fiecare etapă pentru liderul Fortuna

Fortuna Becicherecu Mic rămâne și în continuare lider cu maximum de puncte și fără a scoate mingea din propria plasă după 10 etape, chiar depăşind cifra de 50 de goluri marcate: Fortuna Becicherecu Mic – Unirea Jimbolia 8-0. Cele opt reușite pentru trupa lui Vasile Luţă au fost semnate de Zoran Radu – 3, Dan Roman – 2, Lucian Stoica, Flavius Cioancă şi Daniel Dragu.

Meciul AS Carani – Mureşul Cenad a fost întrerupt de arbitru în minutul 9 la scorul de 2-0 întrucât oaspeţii au rămas în 6 jucători odată ce portarul s-a accidentat la cel de-al doilea gol, înscris de Daniel Mihalcea, după ce primul a fost marcat de Vasile Palkovacs (min. 3). Partida va fi cel mai probabil omologată cu 3-0 pentru gazde.

Unirea II Sânnicolau Mare – Steaua Roşie Variaş 1-0 (1-0)

Victorie la limită obţinută de elevii pregătiţi de Toma Stoianov prin golul reuşit de Claudiu Grigoraş în prima repriză. Cu acest succes, gazdele rămân pe locul secund, la cinci puncte în urma liderului seriei.

Mureşul Igriş – Voinţa Valcani 1-2 (0-1): Claudiu Crudu (min. 87), respectiv pentru învingători Viorel Daju (min. 15) şi Emanuel Michi (min. 89).

Plavii Delia Sâmpetru Mare – Voinţa Şandra 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Caius Hulbăr în minutul 61.

Seria a II-a

Liderul Flacăra Parţa a învins la limită pe teren propriu prin golul reuşit de Gigi Pais în minutul 24, în poarta celor de la Unirea Cerneteaz. S-a consemnat și o neprezentare, a echipei Timişul Urseni, la Uivar.

FC Jebel – Atletico Liebling 3-2 (3-0): Alin Nicola (min. 7), Claudiu Lupşescu (min. 14) şi Alexandru Pop (min. 35), respectiv Bogdan Mihuţ – o ”dublă”.

Ripensia II Timişoara – Millenium Giarmata 1-0 (0-0). Unicul gol pentru gazde a fost marcat în ultimul minut de joc prin Darius Neamţu.

AS Buziaş 2013 – Avântul Topolovăţu Mare 2-2 (1-0): Claudiu Groza – o ”dublă” respectiv Alin Munteanu şi Ilie Codruţ.

Seria a III-a

Liderul AS Dudeştii Noi, deținător al unui număr maxim de puncte, nu a jucat întrucât oaspeţii de la AS Coşteiu nu s-au prezentat la meci.

AS Bacova – Viitorul Ştiuca 3-3 (0-1)

Au marcat: Armin Schultz (min. 55), Valentin Ani (min. 68 – din lovitură de la 11 metri) şi Bogdan Mănescu (min. 90+3), respectiv David Berfelea (min. 6), Vasile Dzitak (min. 73) şi Ştefan Turcin (min. 90). De menţionat că echipa gazdă a reuşit egalarea la ultima fază, în urma unui corner, la care în careu a ”urcat” şi portarul Mănescu, marcator cu capul al golului pentru un punct nesperat în contul echipei sale.

Sacoşu Turcesc – Autoliv Lugoj 2-2 (0-0): Emilian Severin (min. 79) şi Paul Guda (min. 90+6), respectiv Adrian Sîrbu (min. 56), Cosmin Ripan (min. 72). A arbitrat Cătălin Botaş.

Gloria Moşniţa Nouă – Atletic Găvojdia 1-1 (0-1): David Iulian (min. 72 din lovitură de la 11 metri), respectiv Gheorghe Oţecariu (min. 31). Oaspeţii au evoluat din minutul 30 în zece jucători întrucât Viorel Leca s-a accidentat şi nu a putut fi schimbat deoarece s-au prezentat cu numai 11 componenți convocați în deplasare.

Olimpia Darova – AS CS Tormac 6-2 (0-0): Alexandru Boicu (min. 49, 79, 87), Josef Lado Vereş (min. 50 şi 65) și Ionel Pintea (min. 75), respectiv Daniel Făndel (min. 55) şi Vasilica Tănase, cu un autogol în minutul 77.

Rezultatele etapei a 10-a și clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

The post Două neprezentări, un joc de 9 minute și multe goluri pe final: portarul Bacovei, egalare cu capul în prelungiri, 3-3 și Știuca prinsă. Aceiași lideri după etapa X în Campionatul Județean Timiș appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*