Două service-uri auto au fost cuprinse de flăcări, la interval de 12 ore

V. S.

Două incendii au izbucnit, la interval de 12 ore, la două service-uri auto din județul Prahova.
Primul a avut loc la un service auto de pe strada Gloriei din orașul Boldești-Scăeni, luni seară, în jurul orei 22.00, iar pompierii au intervenit cu trei echipaje, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins locația respectivă. Potrivit ISU Prahova, incendiul s-a manifestat în interiorul și la acoperișul service-ului, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. În interiorul service-ului respectiv se aflau 5 autoturisme, unul arzând în totalitate, iar celelalte nefiind afectate.
Un alt eveniment similar s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 10.00, de această dată în orașul Bușteni. La service-ul auto de pe Valea Prahovei, incendiul a cuprins o suprafață de 150 de metri pătrați, aici fiind vorba despre trei autoturisme aflate în interior.
În sprijinul echipajelor de intervenție ale ISU Prahova au venit și pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bușteni, iar focul a fost lichidat, lucrându-se ulterior pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor incendiului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*