Două terenuri de minifotbal și o tabelă electronică, la Stadionul Municipal din Lugoj

Facilitățile de pregătire de la Stadionul Tineretului din Lugoj ur­mea­ză să fie extinse în ur­mă­toarele luni. În acest sens, de curând au fost demarate o serie de lucrări la cea mai mare bază sportivă amenajată în aer li­ber din municipiu.
Acțiunile vizează crearea unor noi terenuri de antrenamente pentru copiii care s-au înscris pentru activitățile sportive ale noului Centru de Copii și Juniori din cadrul CSM Lugoj, înființat la începutul acestui an, cu ajutorul administrației locale.

În primele zile de lucru a fost demolată tabela de marcaj a cărui stabilitate a fost afectată de furtuna puternică din septembrie 2017.

“Este un proiect de amenajare pe locul terenului ne­folosit, aflat între gardul care împrejmuiește suprafața numărul unu de joc și terenul doi, folosit pentru antrenamente. Acțiu­nile au demarat în primul rând prin curățarea terenului de vegetație și elemente de construcție nefolosite sau degradate. Cu ajutorul unor u­tilaje a fost dezafectată tabela de marcaj, precum și pilonii de beton de lângă ternul doi, pe care ar fi trebuit să fie o mică tribună. În locul tabelei vechi urmează să fie instalată o tabelă modernă elec­tro­nică, iar în spațiul dintre cele două terenuri de joc, inclusiv pe locul unde au fost pilonii de beton ne propunem să amenajăm două terenuri de minifotbal, dar și o pistă în plan înclinat pentru dezvoltarea condiției fizice și a ca­pa­cității de efort atât pentru băieții și fetele care au venit pentru inițiere în fotbal, cât și pentru sportivii de la atletism. Vom avea suprafețe naturale de joc pe care vom în­să­mânța și iarbă. Noi ne dorim ca tot ce ne-am propus să putem realiza până la startului unui nou sezon competițional. Sperăm să reușim în cursul lunii august să intrăm deja pe noile terenuri”, a explicat Sorin Micșa, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori de la CSM Lugoj.

La activitățile sportive din cadrul centrului juvenil sunt înscriși peste 120 de sportivi, din care 20 sunt fete.

Articolul Două terenuri de minifotbal și o tabelă electronică, la Stadionul Municipal din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*