Drept la replica | CS Magurele vine cu lamuriri in legatura cu incidentele de la Domnesti – Magurele

In urma incidentelor de la finalul partidei de sâmbătă dintre Viitorul Domnești – CS Măgurele, dar și a comentariilor apărute la articolul

FOTO – Video | Viitorul Domnesti  3-0 CS Magurele | 7 din 7 pentru elevii lui Vali Badoi

CS Măgurele, prin Directorul General, Mugurel Tănasă, ne-a trimis pe adresa redacție, spre publicare, următorul drept la replica prin care conducătorul oaspeților din meciul de mai sus vine cu precizări asupra celor intamplate în respectiva partidă.

Iata cominicarea:

              C.S. Măgurele își asumă și regretă evenimentul petrecut la finalul meciului disputat sâmbătă, 12 octombrie 2019, în drumul spre vestiare, pe terenul echipei A.C.S. Viitorul Domnești și nu caută să justifice sau să încurajeze în vreun fel gestul jucătorului echipei noastre, un gest reprobabil.
            Dorim, însă, să atragem atenția asupra aspectelor care au condus la starea de tensiune din timpul jocului și după fluierul de final.
            Arbitrul face parte din joc, dar nu trebuie să  influențeze rezultatul lui, rolul sau fiind acela de a aplica prevederile regulamentulului (dacă le cunoaște) și de a fi un mediator în timpul jocului și după (domnul observator, șeful arbitrilor ar fi putut să ne transmită,  oficial sau neoficial, ce s-a consemnat în foaia de joc, în rubrica destinată motivului acordării cartonasului roșu).
            Arbitrul este garantul faptului că această competiție se desfășoară și se va desfășura conform Legilor Jocului. Tocmai, fiindcă arbitrul joacă un rol atât de important în fotbalul modern, acesta trebuie pregătit, selectat și protejat de influențe (cluburi, AJF, politică).
            Arbitrul trebuie să facă parte dintr-un sistem care impune combinarea părții teoretice, a pregătirii fizice dar și psihologice/mentale.
            Sper că cei în măsură, care și-au asumat rolul de a organiza și conduce competiția, vor înțelege că nu se mai poate continua în acest mod și solicităm, pe această cale, persoanelor abilitate, să ia măsurile ce se impun.
            Cluburile care respectă competiția își doresc soluții implementate, nu scuze.
            Respectăm această competiție prin taxele plătite, prin investițiile în copii și juniori care să asigure continuitatea participării la competiții, prin plata la timp a baremelor de arbitraj, prin investiții  pentru desfășurarea jocului de fotbal în condiții decente .
            Același gen de respect îl așteptăm și de la cei care și-au asumat rolul de a conduce și organiza competiția.
            Ne manifestăm nelămurirea și uimirea cu privire la motivele care pot conduce la comentarii mincinoase și speculații legate de incidentul regretabil de la sfârșitul meciului de sâmbătă.
            Cine se folosește de o “porecla” pe care a auzit-o în treacăt și postează în numele acesteia, este o persoană care nu poate purta responsabilitatea asumării unui comentariu din spatele tastaturii și, cu atât mai puțin,  încercarea de a schimba ceva. Nu a reușit decât să fie penibil și îi transmitem noi, C.S. Măgurele, că jucătorul nostru, Bogdan Ioniță (Doctoru’), este suporter Steaua de când se știe!!!(cine a comentat în numele lui, știe despre ce vorbim aici)
            Tocmai, din acest motiv, ne zbatem în această mediocritate și nu vom putea schimba ceva, fiindcă, în loc să convocăm Adunarea Generală și să discutăm despre soluții concrete, ne ascundem după adrese și nume false, încercând să iscăm motive de ceartă între oameni.
            Trebuie știut faptul că toate comentariile și comunicările ce vizează o poziție a clubului nostru sunt asumate, cu nume și prenume, de pe adrese de e-mail aparținând clubului sau persoanelor implicate în cadrul clubului nostru și nu ne semnăm cu porecle.

Mugurel Tănasă
Director general
C.S. Magurele Ilfov

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*