Du-te la căpșuni, Prisăcare, cu tot cu mercenare! Îmbuibații de la volei s-au tras în poză cu steagul Spaniei. Primăria nu vede sau nu vrea să vadă?

Cel mai slab manager din istoria sportului dâmbovițean, câștigător al unui concurs regizat, la care a candidat singur, Prisăcaru Ciprian, continuă să îi sfideze pe târgoviștenii care susțin financiar clubul pe care îl conduce spre haos și colaps. Președintele CSM Târgoviște a postat astăzi, pe pagina de Facebook a clubului, o fotografie în care echipierele și antrenorul de la volei se hlizesc de mama focului într-un instantaneu în care apare, la loc de cinste, steagul Spaniei, o destinație familiară boss-ului de la CSM, care huzurește de mai bine de un an pe banii localnicilor, cu sprijinul aleșilor locali. Poate că n-ar fi rău, dacă tot se distrează frecvent prin Spania și Gibraltar, ca Prisăcaru să aducă bani pentru baschet și volei și din conturile comunităților unde își bronzează șuncile și își plimbă iubitele. Iar apropo de consilieri și de viceprimari, primar și cine mai apasă butoanele pentru banii de la CSM: voi chiar nu sesizați bătaia de joc sau sunteți toți pe mână, a se citi para-ndărăt?

P.S. La un club cu suporteri cu demnitate, un asemenea gest n-ar fi rămas fără urmări. La CSM Târgoviște, unde în tribune au mai rămas doar rudele și amanții jucătoarelor, sau foștii voluntari și actualii politicieni de la putere, nu mai există suporteri. Ci doar interese și amantlâcuri. Rușine, nesimțiților! Plecați din sport!

Foto. Facebook CSM Targoviste

The post Du-te la căpșuni, Prisăcare, cu tot cu mercenare! Îmbuibații de la volei s-au tras în poză cu steagul Spaniei. Primăria nu vede sau nu vrea să vadă? appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*