Dubla lui Modan nu a fost de ajuns pentru a evita primul eșec în amicale: CSC Dumbrăvița – Crișul Chișineu-Criș 3-2

Tânară echipă din Dumbrăvița, antrenată de Cosmin Stan, i-a produs Crișului primul eșec în amicale. În această seară, timișenii s-au impus pe stadionul „Ștefan Dobay” cu 3-2, printre marcatori numărându-se și fostul atacant al Lipovei, Dragan Paulevici.

De altfel, sârbul a fost cel care a deschis tabela, după 21 de minute de joc, printr-un șut din întoarcere de la 16 metri. După alte 5 minute, gazdele s-au dus la 2-0: șut în bară Martinof, Ghinescu a urmărit balonul, l-a driblat și pe Roșca și a înscris. Crișul a reacționat doar în debutul părții secunde, mai precis în minutul 51. Teședan a interceptat un balon în treimea adversă, a pasat în fața porții, de unde Modan a pus latul. Doar 3 minute a rezistat scorul de 2-1 pe tabelă, căci Tismonar a înscris și el cu capul după cornerul lui Martinof. Susan a avut o bară, dar cel care a marcat pentru Crișul a fost tot Modan, dintr-un penalty obținut de Ciubotariu. Era minutul 80, iar „alb-albaștrii” și-au creat șanse de egalare, dar Ciornei a tras pe lângă din 10 metri, iar Haloș a întârziat prea mult finalizarea din poziție bună și a fost blocat.

Stan: „ Suntem peste ce am crezut și sper să progresăm în continuare”

Prea puțini jucători mai are Dumbrăvița la dispoziție din vechiul lot, Stan având sarcina să construiască o nouă formație în comuna de lângă Timișoara. „A fost un joc spectaculos, cu multe ocazii, cu o echipă foarte bună, care a jucat barajul anul trecut și care merge pe continuitate. Noi venim după doar două săptămâni de pregătire, sunt jucători mulți veniți de la diferite echipe, practic au rămas din lotul vechi doar trei jucători și mai erau doi accidentați în urma cu mai mult de un sezon și acum au revenit. Ne-am prezentat destul de bine, am câștigat trei amicale și am făcut un egal până acum. Suntem peste ce am crezut și sper să progresăm în continuare. Am mulți juniori, jumătate din jucătorii mei sunt născuți în 2002,2003, 2004. Patru dintre ei sunt de la Ripensia, iar astăzi am început cu cinci juniori. Am făcut o primă repriză foarte bună, după pauză am dat minute tuturor jucătorii, așa că în a doua repriză jocul s-a echilibrat, iar finalul a fost al oaspeților. Am avut trei bare și foarte multe ocazii”, a spus antrenorul „alb-verzilor”, fost fotbalist și la Frontiera Curtici.

Abrudean: „Am resimțit o stare de oboseală”

Crișul a pierdut, poate, cel mai ușor test pe hârtie, în fața unei echipe foarte tinere, în formare. „Un joc de uzură, am resimțit o stare de oboseală după antrenamentele grele, mai ales din ultimele zile. A fost un antrenament bun, chiar dacă am pierdut, ne-am atins obiectivele. Dumbrăvița este o echipă tânără, mai proaspătă, ne-a pus în dificultate de mai multe ori. Nu a fost cea mai reușită partidă, dar ne-am asumat acest lucru prin prisma antrenamentelor făcute în ultima vreme. Am anulat meciul de sâmbătă cu Deva de comun acord, miercurea cealaltă avem meci de Cupă. Încercăm să-l pregătim destul de bine, pentru că jucăm contra unei echipe cu experiență (n.a. Lotus Băile Felix). Ne dorim să câștigăm, fiind vorba despre primul meci oficial al sezonului. După Cupa României mai jucăm amicale cu Ghiroda și apoi Curtici”, a explicat Adrian Abrudean, „principalul” trupei de pe Crișul Alb.

Formații:

Dumbrăvița: Trifon – Marici, Bura-Koț, Bain, Andrei – Zurbagiu, Gologan – Tismonar, Martinof, Ghinescu – Paulevici.  Au mai intrat: Ciui – Motreanu, Berivoescu, David, Pițuc, Dobie, Luca Bodri. Antrenor: Cosmin Stan.

Crișul: Roșca – Cl. Popa, S. Sabău, Nistor, Siminic – Ciubotariu, Tănase – Clej, Susan, Giurgiu – Modan. Au mai intrat: Haloș, A. Pașca, Ivan (UTA), Cătălin Pop, Busuioc, Teședan, Ciornei. Antrenor: Adrian Abrudean.

0
0

Articolul Dubla lui Modan nu a fost de ajuns pentru a evita primul eșec în amicale: CSC Dumbrăvița – Crișul Chișineu-Criș 3-2 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*