Duel la vârf în C8, Crișul – Dumbrăvița! Abrudean: „Sper să nu le dăm nicio șansă” v.s. Bălu: „Fiecare antrenor are elementul surpriză pe care vrea să-l pună în practică”

Până astăzi, la orele amiezii, meciul dintre Crișul Chișineu Criș și ACS Dumbrăvița era în pericol de a nu se disputa. Comuna timișană este în carantină în urma ratei mari de infectări cu SARS-CoV-2, iar echipa de fotbal avea nevoie de acceptul DSP-ului pentru a se deplasa în altă localitate. Asta chiar dacă rezultatele testărilor au fost, încă odată, negative pentru „alb-verzi”.

Crișul a depășit de trei săptămâni „valul COVID” și avut destul timp să pregătească duelul de vârful clasamentului cu Dumbrăvița, atâta timp cât în weekendul trecut nu a jucat contra condețenilor din Pecica. „Ne-am pregătit normal, avem moral foarte bun, băieții sunt motivați pentru a rezolva pozitiv ultimele confruntări din acest an. Doar Mihuța nu este la potențialul maxim din punct de vedere fizic, în rest stăm foarte bine, medical, fizic și mental. Pe acest final de tur toate echipele avem jucători mai puțini, majoritatea stăm în 14-15, nu avem bugete pentru a ține 22 de jucători pentru zece meciuri oficiale. Noi vrem victoria cu Dumbrăvița pentru a demonstra că nu este nimic întâmplător, că merităm să terminăm acolo sus. Am muncit mult și bine pentru aceste performanțe. Sunt conștient că echipa din Dumbrăvița este foarte bună în deplasare, este neînvinsă pe terenuri străine, doar acasă au avut ceva probleme. După insuccesul din ultima etapă (n.a. 0-1 cu Ghiroda) sigur ar vrea să-și revină cu noi, dar sper să nu le dăm nicio șansă. Îi cunoaștem foarte bine, și ei pe noi, va fi o luptă dârză. Un mic detaliu, o greșeală pot face diferența în astfel de meciuri”, spune Adrian Abrudean, antrenorul Crișului, care nu a renunțat la ideea de a termina pe primul loc anul, însă asta înseamnă să bată tot până la pauza de iarnă, iar Dumbrăvița e un adversar redutabil.

După primele patru runde, echipa din Dumbrăvița era lider în C8, însă au urmat o serie de trei eșecuri interne, 1-2, cu Lipova, 0-1, cu ACS Poli și 0-1 cu Ghiroda, iar punctele din deplasarea din Pecica au fost insuficiente pentru a rămâne pe podium. Timișenii sunt acum pe locul 5, la patru lungim de undă de adversarul de mâine, care – însă – au și cu un meci mai puțin disputat. „Am trecut cu bine peste o nouă testare anti COVID, sunt toți negativi și ne putem gâni doar la fotbal. Mai puțin bine este că avem doar 14 jucători la antrenamente. Nu pot conta pe Zurbagiu și Jichici, care sunt accidentați, iar Enciu și Drăghici se antrenează ușor după probleme medicale. În fine, Soare a plecat la muncă afară, iar Rus este suspendat. În condițiile astea, ne va fi foarte greu să scoatem maxim din deplasarea de la Criș, dar vom da tot ce putem pentru a confirma rezultatele bune din deplasare, unde suntem neînvinși. Probleme mari avem acasă, dar nu pe un joc slab, ci pe ratări incredibile din fața porții și situații pe care arbitrii le interpretează în defavoarea echipei mele. Mai puțin reușit a fost meciul cu ACS Poli, dar și acolo am ratat un penalty prin Drăghici. Revenind la meciul de la Chișineu Criș, îl cunosc bine pe Știli, își iubește meseria, știu ce joacă echipa lui. Au jucători buni, ne cunoaștem reciproc, iar Siminic și Jichici au jucat la ambele echipe. Vrem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, va fi greu, dar fiecare antrenor are elementul surpriză pe care vea să și-l pună în practică”, a precizat Sorin Bălu, antrenorul Dumbrăviței.

Mâine, de la ora 14, pe arena „Aurel Ardelean”, am putea avea față în față următoarele echipe:

Crișul: Zamfir – Pătlăgică, Sabău, Nistor, Siminic – Sulea, Al. Pavel, Suslak, Susan – Teședan, Modan.

Dumbrăvița: Miklos – Motreanu, Telescu, B. David, Podină – Făgărășanu, Udrea – -Moraru, Mura, Ad. Ștefan – O. Drăghici.

0
0

Articolul Duel la vârf în C8, Crișul – Dumbrăvița! Abrudean: „Sper să nu le dăm nicio șansă” v.s. Bălu: „Fiecare antrenor are elementul surpriză pe care vrea să-l pună în practică” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*