Duelul „leoaicelor” în preliminariile „europenelor” de fotbal feminin!

AC Piroș Security s-a reunit de două săptămâni fără „stranierele” sale, implicate în acțiunile echipelor lor naționale. Dacă egipteanca Maha Shehata are parte doar de un stagiu de pregătire, azera Nazlican Parlak și moldoveanca Dumitrița Prisăcari au parte de meciuri oficiale în campania de calificare la europenele de fotbal feminin.

Parlak a evoluat 90 de minute, aseară, în eșecul drastic al Azerbaidjanul contra Spaniei. Ibericele s-au impus chiar la Baku cu un 13-0 ce nu lasă loc de alte comentarii și conduc grupa D cu 19 puncte, față de cele 16 ale cehoaicelor (care au și un meci în plus). Marți, Nazli Parlak se va vedea pe teren cu colega de la Arad, Dumitrița Prisăcari, în Azerbaidjan – Republica Moldova, adică duelul ultimelor clasate în grupă.

După acest meci, cele două internațioanale revin la Arad pentru a demara pregătirea sub comanda lui Dan Cuedan. Play-offul ligii întâi la fotbalul feminin începe pe 14 martie, cu derby-ul Vestului, AC Piroș Security – Fortuna Becicherecu Mic.

0
0

Articolul Duelul „leoaicelor” în preliminariile „europenelor” de fotbal feminin! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*