„Dulăul” a remarcat căpitanul Snagovului, un fotbalist după chipul și asemănarea sa: „Când a lipsit au avut mereu probleme”

Sâmbătă, la „matineu”, UTA întâlnește Snagovul, formația aflată – în mod surprinzător – peste arădeni în clasament. De altfel, știrea ar fi că „roș-albii” mai au doar patru formații sub ei, astfel că e inutil să mai spunem cât de importantă e deplasarea din weekend, din județul Ilfov.

Cristian Todea pare să-și făcut bine lecțiile și a remarcat patru jucători din cadrul teamului lui Răchită. Cele mai multe aprecieri îl vizează pe Alexandru Radu, „închizătorul” de 35 de ani al lui Răchită, un fotbalist după chipul și asemănarea antrenorului utist. „Sunt destul de agresivi, iar tonul îl dă căpitanul lor, un fotbalist care, din câte știu, a luat parcă cinci cartonașe galbene în șapte meciuri și a fost și suspendat deja. Când a lipsit el, cei de la Snagov au avut mereu probleme. Mai au doi fundași înalți, masivi (n.a. Lică și Șerban), dar și un mijlocaș stânga ofensiv, de obicei principalul pericol pentru pericol pentru porțile adverse”, e analiza succintă a „Dulăului”.

Și dacă tot e vorba despre mijlocași centrali defensivi, în runda din weekend, Dan Alexa se întoarce la Timișoara din postura de adversar al lui Poli. „Chirurgul” a avut grijă să se pună bine cu suporterii „alb-violeți”, dedicându-le acestora victoria obținută cu Călărașiul, la Șiria, din urmă cu două săptămâni. „Cred că Alexa își urmărește intersul echipei pe care o antrenează, faptul că a dedicat acea victorie contra UTA-ei fanilor timișoreni este în plan secundar. Va dori să câștige cu Călărașiul contra lui Poli, în rest a profitat de faptul că e timișorean și știa ce înseamnă un eșec al UTA-ei dedicat fanilor de acolo. La rândul meu, când mai câștigam cu Gaz Metan Mediaș împotriva celor de la Poli, mă gândeam automat că îi fac fericiți pe mulți arădeni. Chiar dacă nu am declarat public niciodată asta, simțeam că se întâmplă acest lucru”, a mai punctat Todea.

8
0

Articolul „Dulăul” a remarcat căpitanul Snagovului, un fotbalist după chipul și asemănarea sa: „Când a lipsit au avut mereu probleme” apare prima dată în sportarad 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*