Duminică, 25 august 2019, toți copiii sunt invitați în Parcul Central din Sighetu Marmației la acțiunea “O zi de joacă pentru fiecare”-proiect inițiat de organizația PNL Sighetu Maramației!

Duminică, 25 august 2019, toți copiii sunt invitați în Parcul Central din Sighetu Marmației la acțiunea “O zi de joacă pentru fiecare”-proiect inițiat de organizația PNL Sighetu Maramației!

Duminică, 25 august 2019, începând cu ora 11,00 copiii însoțiți de părinți, frați și bunici sunt așteptați în Parcul Central din Sighetu Marmației unde pot petrece o zi de neuitat.

Astfel, înainte de începerea școlii , copiii au parte gratuit de un tobogan gonflabil, animații, pictură pe față , surprize și multă, multă voie bună.

Consilierului local av. Onița Ivașcu, președintele PNL Sighetu Marmației , inițiatorul acestei activități, ne-a mărturisit:

În anul 2018 am demarat proiectul “Copiii Pot fi Sărbătoriți în Orice Zi” adresat celor mici , având ca obiectiv identificarea unor locații în cartierele municipiului Sighetu Marmației, locații ce pot fi transformate în parcuri și locuri de joacă pentru copii. Am adus bucurie în cartierele mărginașe ale orașului nostru, mai precis în Iapa, Camara și Șugău.  Pe parcursul a trei zile minunate copiii au avut parte de distracție și voie bună. Am continuat proiectul și anul acesta sub denumirea de “O zi de joacă pentru fiecare”. Primul eveniment s-a desfășurat de 1 iunie iar acum , ne apropiem de sfârșitul vacanței de vară de aceea am considerat , împreună cu colegii mei din organizația PNL Sighetu Marației, că nu e nevoie de o zi specială pentru a veni în întâmpinarea unei bucurii adresate copiilor, ci oricând copiii sunt și merită să fie apreciați. Mulțumesc colegilor din PNL Sighetu Marmației și așa cum am menționat de fiecare dată: Nu este nevoie de o zi specială pentru a face o bucurie copiilor , este nevoie de implicare, viziune și dragoste față de comunitate!”

Copiii vor avea parte de o zi minunată așa cum ne-a mărturisit și vicepreședintele PNL Sighetu Marmației, Lucreția Lipcei, coordonatorul proiectului : “Ce e mai frumos decât să ai parte de bucuria copiilor într-o zi de vară. E un proiect care  aduce multă culoare în Sighetu Marmației, care oferă copiilor gratis animații, gonflabile, concursuri, pictură pe față și multe alte surprize!”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*