„Duminică, toți în roșu!” – apelul utiștilor pentru la meciul cu FCSB, Balint plusează: „Ne dorim să îi facem fericiți pe adevărații noștri suporteri”

Stadionul „Francisc Neuman” ar putea fi o mare roșie la ora meciului de duminică seara cu FCSB. Peste cei 8000 de suporteri care vor avea acces la meciul cu vicecampioana României sunt invitați de clubul UTA, la inițiativa SCU, să vină îmbrăcați în roșu. „La cerința și dorința Suporter Club UTA, dar și a noastră, am dori să vedem pe toată lumea care va lua loc în tribune îmbrăcată în roșu la meciul de duminică seara, cu FCSB”, a transmis Attila Broszovski, managerul general al grupării emblemă a orașului.

Cel puțin în echipamentele pe care „Bătrâna Doamnă” le-a purtat în meciurile de pe teren propriu nu a lipsit niciodată roșul. Ultras Arad a venit cu un mesaj și mai puternic: ”Roșul este culoarea iubirii. E o culoare care reprezintă în primul rând pasiune, dar poate semnifica și curaj, ambiție, furie sau determinare. Este înfățișarea sângelui… îți atrage privirea și îți crește pulsul. Te provoacă la luptă. ROȘUL este culoarea noastră, a utiștilor. O nuanță de roșu l-a fermecat, cândva, pe baronul Neuman și acesta a desăvârșit-o. Acum ROȘUL este la fiecare pas în tot Aradul. De aceea, duminică, vrem un stadion plin numai cu tricouri roșii! Vrem ca peluza și tribunele să se unească sub aceeași culoare! PS. Dacă dorești să contribui la cromatică, dar nu ai în garderoba de suporter un tricou roșu, magazinul oficial 1945.ro îți stă la dispoziție în fiecare zi la stadion! DUMINICĂ… TOȚI ÎN ROȘU!”

Iacob și colegii săi au rămas puțin datori după 0-0 cu Farul, la primul meci cu spectatori pe noua arenă a Aradului. La meciul cu FCSB, numărul fanilor în tribune va și mai mare, iar Aradul fotbalistic tânjește după un rezultat pozitiv cu una dintre cele mai bune echipe din România. „Este clar că ne dorim să îi facem fericiți pe adevărații suporteri utiști care vor veni la stadion, pentru că știm că printre spectatori vor fi și persoane care vor asista la meci pentru cei de la FCSB. Până la urmă, e normal, e firesc, FCSB este o echipă destul de iubită cel puțin în această zonă, dar pentru adevărații suporteri utiști care vor veni stadion, dar și cei care nu vor avea această posibilitate și ne vor urmări la TV, ne dorim să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură”, a menționat Laszlo Balint, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Accesul pe stadion – pe bază de brățări, excepție fac copii sub 12 ani!

Ca și la meciul cu Farul Constanța, din prima etapă a Ligii 1, posesorii de abonamente și bilete trebuie să-și procure și brățări pentru a avea acces porțile arenei „Francisc Neuman” la confruntarea cu FCSB. Singura diferență ar fi că testele antigen din fața stadionului nu se vor mai face și sâmbătă, ci doar în ziua meciului, pentru suma de 20 de lei. Motivul e unul simplu și acela că un test rapid negativ e valabil doar 24 de ore, or asta ar însemna ca suporterii fie poftiți la corturile cadrelor medicale sâmbătă, după ora 22. Dar iată anunțul complet al clubului UTA pe această temă:

”Accesul pe stadion este permis persoanelor care dețin abonamente valabile sau bilete si brățări personalizate pentru fiecare meci, emise de club.

Brățările se pot obține doar de către:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
  • copii sub 12 ani nu au nevoie de test și nici nu vor primi brățară

Clubul vă asigură teste antigen pentru toți doritorii, preț 20 lei/persoană.

Brățările se eliberează la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • sâmbătă, 31.07.2021,  ora 10:00-13:00 și 17:00-20:00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)
  • duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați, test antigen)

Testele antigen se vor efectua la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30

Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile stadionului vor fi deschise duminică de la ora 19:00.

Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet.

Copiii sub 3 ani u acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, reducere ce se poate aplica doar la Arena „Francisc Neuman””

1
0

Articolul „Duminică, toți în roșu!” – apelul utiștilor pentru la meciul cu FCSB, Balint plusează: „Ne dorim să îi facem fericiți pe adevărații noștri suporteri” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*