Duminică, utiștii sunt așteptați de CFR Cluj la un amical, în Gruia: „Avem destule lucruri de reglat și nu suntem la mentalitatea pe care mi-o doresc”

Utiștii nu au reușit să lege două victorii în Casa Liga 1 și nu se pot bucura nici după al treilea meci pe noul stadion al Aradului. Academica Clinceni a impus remiza albă pe „Francisc Neuman”, iar Laszlo Balint rămâne, din nou, cu destule probleme de rezolvat până la următorul meci de campionat, cel de pe 18 octombrie, de pe terenul celor de la Hermannstadt.

Până atunci, însă, „Bătrâna Doamnă” încearcă să bată în cuie, pentru a treia oară în ultimele luni de zile, un amical cu campioana CFR Cluj. Astăzi, arădenii știu că vor juca pe Someș duminică, însă ora nu este încă fixată. Cele două formații ar mai fi trebuit să-și verifice potențialul și în iunie, când formația lui Dan Petrescu știa că nu mai joacă cu Botoșaniul, dar moldovenii (cu un caz de COVID în staff) au primit apoi aviz favorabil de la DSP și, implicit FRF, dar și în luna august, în scurta pauză dintre sezoane. Cu acea ocazie, însă, au apărut primele cazuri de COVID în lotul „roș-albilor” și, bineînțeles, jocul a căzut.

Cu ocazia testului de la finalul acestei săptămâni, Laszlo Balint le va da minute și fotbaliștilor care, din diverse motive, au evoluat mai puțin sau deloc în acest debut sezon, dar vrea să umble și la partea mentală. „Încercăm în perioada următoare să reglăm lucrurile care nu funcționează și, din păcate, sunt destul de multe. Din păcate, nu suntem la mentalitatea aceea pe care mi-o doresc, una ce trebuie să fie constantă în fiecare meci, nu doar când jucăm cu Dinamo. Și i-am avertizat pe băieți toată săptămână că ne așteaptă un  meci extrem, extrem de dificil și trebuie să fim la capacitate mentală maximă și nu a prea fost așa. Cu Clinceniul, am intrat pe teren destul de relaxați și am făcut o priă repriză foarte slabă din toate punctele de vedere. În partea a doua ne-am revenit ca atitudine, dar nu am avut luciditatea necesară ca să împingem jocul și, mai mult, să ne creăm mai multe situații de gol și să fructificăm orice situație”, spune tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Arădenii au parte de o zi liberă, iar de mâine își reiau pregătirea pe arena „ICRTI”.

0
0

Articolul Duminică, utiștii sunt așteptați de CFR Cluj la un amical, în Gruia: „Avem destule lucruri de reglat și nu suntem la mentalitatea pe care mi-o doresc” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*