După „assistul” de la Pitești, a venit și prima reușită în Liga 1 pentru Ubbink: „Sentiment frumos, dar sunt dezamăgit de rezultat”

De trei meciuri a avut nevoie Desley Ubbink să marcheze în Liga 1. După ce a oferit „assistul” de la golul de trei puncte reușit de Dangubic la Pitești, mijlocașul olandez a înscris singurul gol al UTA-ei în remiza cu FCSB.

Șutul cu stângul de la 16 metri al fotbalistului transferat în această vară de la Podbeskidzie (Polonia) nu a fost irezistibil, însă Straton a scăpat mingea în plasă în minutul 19. Părea să fie reușita victorioasă, dar Stoica a făcut 1-1 la ultima fază a meciului. „Este un sentiment frumos să marchezi primul gol, dar sunt dezamăgit de rezultat. A fost un joc bun de ambele părţi, am avut mai multe ocazii decât ei. Ei au avut ocazii doar când au şutat de la distanţă. E dureros când primeşti gol în minutul 90, dacă eram mai atenţi puteam să luăm cele trei puncte”, a spus Ubbink la finele disputei cu FCSB.

Olandezul „Bătrânei Doamne” a crescut de la meci la meci la UTA, debutul cu Farul fiind nereușit, după care a venit cu realizări și prestații solide ca mijlocaș în spatele vârfului.

0
0

Articolul După „assistul” de la Pitești, a venit și prima reușită în Liga 1 pentru Ubbink: „Sentiment frumos, dar sunt dezamăgit de rezultat” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*