După Dinamo, Hora a răpus-o și pe CFR Cluj: „E ceva extraordinar să învingem campioana, e o performanță ceea ce am reușit până acum în Liga 1”

După ce a adus trei puncte cu reușita din „Ștefan cel Mare”, împotriva lui Dinamo, Ioan Hora a marcat și singurul gol al UTA-ei într-un alt succes istoric, cel de pe terenul campioanei CFR Cluj. Atacantul de 32 de ani a fost la primul meci după ce fusese infectat cu COVID și a găsit execuția câștigătoare după acțiunea personală a lui Buhăcianu.

Pentru fotbalistul orădean a fost și un gol special din moment ce a venit împotriva uneia dintre fostele sale formații. „Pentru noi e un rezultat enorm, am reușit să învingem campioana, e ceva extraordinar. Cred că cele două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine au dat roade până la urmă. Nu mai contează ce a fost, dacă meritam sau nu mai multe șanse la CFR, astăzi apăr aceste culori”, a spus omul de trei puncte al „roș-albilor” în Dealul Gruia.

Un succes pe terenul celor de la CFR Cluj dă bine la CV-ul clubului, dar valoarea punctelor e și ea foarte mare, mai ales că arădenii pierduseră Gazul acum două săptămâni. „Mă bucur că am reușit să câștigăm, clasamentul se strânge și noi aveam nevoie de puncte. Nu suntem încă constanți în a câștiga puncte, iar acest succes ne dă un moral foarte bun”, a adăugat Hora.

Nou promovată în Liga 1, „Bătrâna Doamnă” surprinde prin prezența pe locul 5, în zona play-off, peste echipe importante ca Viitorul, Dinamo sau FC Botoșani. „E o performanță ceea ce am reușit până acum, sper să continuăm pe aceeași linie și să ne menținem cât mai sus posibil”, a mai afirmat Ioan Hora pentru Digi Sport.

Golul din această seară a fost cel de-al șaselea pentru Hora în tricoul UTA-ei în Liga 1. Trei le-a marcat în prima sa perioadă la Arad, între 2006 și 2008, iar celelalte trei în acest sezon, în deplasările cu Dinamo, Hermannstadt și acum CFR Cluj.

0
0

Articolul După Dinamo, Hora a răpus-o și pe CFR Cluj: „E ceva extraordinar să învingem campioana, e o performanță ceea ce am reușit până acum în Liga 1” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*