După dispariția tragică a lui Bugar, Pavel Piroș apelează la Dan Cuedan pentru a conduce echipa de fete a Aradului!

Dispariția fulgerătoare a lui Florin Bugar, la doar 49 de ani, a îndoliat fotbalul românesc, dar în special cel arădean și timișorean. Apreciatul antrenor a fost diagnosticat cu coronavirus pe 9 octombrie, starea sa de sănătate s-a deteliorat zi după zi și două săptămâni mai târziu a decedat la Spitalul Județean din Timișoara.

Bugar era selecționerul naționalei feminine de tineret, dar o pregătea și pe AC Piroș Security din vara anului trecut. Jucătoarele Aradului și-au reluat antrenamentele de săptămână trecută cu preparatorul fizic, Călin Petrică, însă sunt devastate de pierderea suferită. „Fotbalistele au făcut alergări pe pista de atletism a stadionului Gloria, ieri s-au antrenat la Bujac, dar o să le trimitem și pe terenul din Vladimirescu și le mulțumim prietenilor de acolo. Fetele sunt la pământ cu moralul, drept pentru care le și trimitem la terapie de grup cu psihologul firmei mele. În plus, e clar că au nevoie de un nou antrenor și m-am gândit la prietenul meu cu care am colaborat foarte bine la Șoimii Pâncota, profesorul Dan Cuedan. Am avut o discuție preliminară cu el, sper să o încheiem astăzi și de mâine să conducă primul antrenament la AC Piroș Security”, ne-a declarat Pavel Piroș, președintele grupării arădene.

Tehnicianul arădean confirmă înțelegerea verbală cu Piroș și e dispus să dea o mână de ajutor prim divizionarei feminine a Aradului. „În primul rând, îmi pare extrem de rău de dispariția lui Florin Bugar, un antrenor foarte bun pe care-l cunoșteam destul de bine și aș dori să transmit condoleanțe familiei. Viața ca și sportul merg înainte, într-adevăr domnul Piroș m-a rugat să-l ajut cel puțin până la finalul acestui an și mi-am dat acordul verbal. O să mai avem ceva discuții astăzi sau mâine, până la urmă e vorba despre o echipă importantă a Aradului și trebuie ajutată în aceste momente grele”,  a spus și Dan Cuedan, care, printre altele, le-a antrenat pe UTA, CFR Timișoara și Șoimii Pîncota la nivelul ligii secunde. Pavel Piroș și Dan Cuedan au colaborat la Șoimii Pâncota în ligile trei și doi între 2012 și 2015.

La finalul săptămânii, Liga 1 la fotbal feminin se reia cu etapa a 7-a. După ce și-au amânat meciurile cu Alexandria și Becicherecu Mic, „leoiacele” ar trebui să joace la Odorheiu Secuiesc, însă în orașul harghitean e cea mai mare rată de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori, 8,28 și sunt șanse mari ca să fie decretată carantinarea locuitorulor de acolo.

0
0

Articolul După dispariția tragică a lui Bugar, Pavel Piroș apelează la Dan Cuedan pentru a conduce echipa de fete a Aradului! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*