După două luni, Minaur învinge din nou pe Bega tot cu 7 avans. SCM Timișoara, scor la Arad

Trei săptămâni a fost pauza competițională din luna martie pe semicercul feminin, în urma căreia două etape au fost cuplate în weekend-ul trecut respectiv astăzi, înaintea unei și mai lungi pauze, până în 28 aprilie, la atacarea ultimelor 3 runde ale returului. Iar intermediara din această după-amiază a consemnat mai multe succese ale vizitatoarelor, trei la număr, două în contul fruntașelor, liderul detașat CS Minaur pe terenul lui CSU UV Timișoara, pe când a doua clasată, SCM Timișoara, desprinsă și mai clar de ocupanta locului 3, s-a impus și mai categoric la Arad.

Etapă plină în Săptămâna Mare în Divizia A – Seria B, runda a XXIII-a din întrecerea vestică a ligii secunde programând 5 meciuri, dintre care două la Pitești și câte unul la Arad, Târgu Mureș și Timișoara, pe Bega jucând în penultima sa deplasare înaintea promovării directe în Liga Florilor liderul CS Minaur Baia Mare.

Iar maramureșencele au câștigat cu același avantaj de 7 goluri precum în urmă cu două luni, când, pe 3 februarie, tranșau decisivul duel direct de podium cu 20-27 în sala ”Constantin Jude” în dauna celor de la SCM Timișoara, triumf echivalent cu detașarea băimărencelor pe drumul de revenire spre elită.

Astăzi de la ora 16, în sala UVT, prima clasată s-a impus cu 31-38, după ce la pauză conducea mai detașat, 15-24, Minaur mai având de jucat înaintea reconectării la rigorile elitei acasă cu FC Argeș, la Oradea și pe 12 mai pe teren propriu cu Olimpic Târgu Mureș. Învinsa CSU UV Timișoara va disputa și următorul meci tot pe teren propriu, dar abia pe 9 mai, cu ”satelitul” Coronei Brașov, după care va încheia sezonul în deplasare la ultima clasată, din Odorheiu Secuiesc.

Cel mai clar succes în deplasare al rundei de astăzi l-a izbutit secund clasata SCM Timișoara, la Arad, în jocul de la ora 15 din sala Victoria, 27-38 (11-18) cu vecina de clasament a concitadinelor de pe Bega, ACS Crișul Chișineu-Criș. Desprinsă la mai bine de 10 puncte de a treia clasată, gruparea municipală timișoreană aflată în sezonul de debut în eșalonul secund va găzdui pe 28 aprilie următorul meci tocmai împotriva urmăritoarei CS Dacia Mioveni 2012.

În seria estică a ligii secunde de handbal fete, mai bogată numeric, cu 15 participante, dintre care 6 din București, dar și 30 de etape respectiv 28 de apariții pentru fiecare formație, fără a exista abandonuri pe parcurs, caz al concursului vestic, cu două cluburi retrase, SCM Gloria Buzău și-a asigurat deja câștigarea campionatului, deținând punctaj maxim înaintea ultimelor 4 runde, după ce marți dispunea cu 37-28 de ACS Școala 181 SSP București. CSU Neptun Constanța, care mai are 3 meciuri de jucat, dar nu și etapa viitoare, o urmează la 9 puncte, iar CSU Știința București la alte 8 în urmă.

Rezultatele zilei în Divizia A – Seria B, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice. 

The post După două luni, Minaur învinge din nou pe Bega tot cu 7 avans. SCM Timișoara, scor la Arad appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*