După Ioniță, Balint a mai renunțat și la Ursu și Morar: „Le mulțumesc pentru tot ce-au făcut pentru noi, selecția e continuă la fotbal!”

Sportarad.ro v-a informat ieri că mijlocașul Călin Popescu și atacantul Alex Ioniță s-a despărțit deja de UTA, dar între timp numărul jucătorilor care vor evolua la o altă formație din primăvară a crescut la 6. Pe lângă Mihovil Klapan și Marian Pleașcă, jucători puși pe liber în urmă cu zece zile, Laszlo Balint i-a mai informat pe Octavian Ursu și Vlad Morar că nu mai fac parte din planurile sale.

Ursu s-a remarcat cu execuția de kinogramă cu Iașul, dar în rest și-a trecut în cont câteva ratări foarte mari, în momente cheie ale jocurilor, pe când Morar a avut doar trei-patru partide bune, timp în care a și înscris de patru ori în contul „roș-albilor”, „dubla” de la Botoșani, golul cu Mediașul și penalty-ul transformat în  Cupă, cu Miercurea Ciuc. „Țin să le mulțumesc tuturor pentru colaborare, toți și-au adus contribuția la rezultatele echipei în acest an, iar Ioniță și Ursu și în Liga a 2-a, cu realizări chiar importante. Le-am spus și lor, la fotbal selecția este continuă, sunt sigur că-și vor găsi echipe bune la care-și vor continua cariera”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Toți cei șase fotbaliști care nu mai intră în vederile staffului tehnic au reziliat de comun acordurile ce îi legau de UTA până în vara anului următor, iar Bogdan Apostu are deja discuții pentru găsirea unor noi destinații pentru jucătorii pe care-i reprezintă.

Sosit în vara anului 2019, Octavian Ursu (26 de ani) a bifat 38 de partide în tricoul „roș-alb”, în Liga 1 și Liga 2-a. Și-a trecut în 4 pase decisive și 8 goluri, cel din Liga 1, contra lui Poli Iași, fiind – evident – cel mai frumos reușit de UTA în acest tur de campionat.

Vlăduț Morar (27 de ani) a semnat cu UTA la începutul acestui sezon, după ce-și încheiase aventura la Voluntari. A jucat pentru „Bătrâna Doamnă” în 13 confruntări, izbutând patru goluri și un asist.

În fine, Călin Popescu (19 ani) e ultimul jucător sosit la Arad, de la Sepsi Sfântu Gheorghe. A bifat doar 17 minute pentru UTA, trei cu Hermannstadt, unul cu CFR Cluj și 13 cu Astra Giurgiu. Din informațiile noastre, tânărul mijlocaș de bandă din Brașov va ajunge în curtea celor de la Hermannstadt.

0
0

Articolul După Ioniță, Balint a mai renunțat și la Ursu și Morar: „Le mulțumesc pentru tot ce-au făcut pentru noi, selecția e continuă la fotbal!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*