După meciul ce a decis noua „regină” a Europei, Hațegan e implicat în reeditarea finalei Cupei Mondiale de acum doi ani!

Cei mai bine cotați arbitri români ai momentului împreună cu brigăzile lor vor conduce cele două partide pe care naționala Franței le va disputa în Liga Națiunilor în luna septembrie.

Mai întâi, pe 5 septembrie, la Solna, Istvan Kovacs se va afla la centru la partida Suedia – Franța. El va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Marius Avram. Apoi, pe 8 septembrie, o altă brigadă românească, în frunte cu arădeanul Ovidiu Hațegan va arbitra partida Franța – Croația, reeditarea finalei Cupei Mondiale 2018, pe „Stade de France”.

Hațegan îi va avea alături pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, precum și pe al patrulea oficial Sebastian Colțescu. Ambele jocuri fac parte din grupa 3 a Ligii A în care se mai află și naționala Portugaliei. Pentru Haţegan este o vară importantă, după ce s-a aflat şi în brigada finalei Champions League, dintre Bayern şi PSG, ca arbitru de rezervă al italianului Orsato (foto, înainte de finala de duminică încheiată cu succesul bavarezilor cu 1-0).

0
0

Articolul După meciul ce a decis noua „regină” a Europei, Hațegan e implicat în reeditarea finalei Cupei Mondiale de acum doi ani! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*