Dupa modelul CS „U” Craiova, „noul” Rapid , acceptat direct in Liga 2 ?!

Potrivit unui site al suporterilor „visinii”, 1923.ro, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache a avut recent o intalnire cu o delegatie a Clubului Aristocratic Rapid pentru a lamuri situatia juridica a Academiei Rapid, echipa care evolueaza in Liga 4.

Iar in cadrul acestei intalniri edilul de la Sectorul 1 ar fi dat asigurari ca actuala va evolua in sezonul urmator in Liga 2!

Nu se stie exact care ar fi mecanismul prin care giulestenii ar urma sa obtina acest drept, insa toata lumea se bazeaza pe precedentul CSU Craiova, echipa nou infiintata si acceptata de FRF direct in al doilea esalon.

In momentul de fata, Academia Rapid nu are personalitate juridica si, potrivit regulamentelor, nu are drept de promovare nici macar in Liga 3.

Planul primarului ar fi infiintarea unei noi entitati, care sa obtina in perioada urmatoare personalitate juridica si Certificat de Identitate Sportiva, iar dupa aceea, pe „filiera” FRF, sa primeasca in loc in Liga 2.

Prin urmare, Academia Rapid va merge din nou in fata Tribunalului pe 14 februarie, de această data cererea pentru obtinerea Certificatului de Identitate Sportivă fiind inaintata de „Asociatia Club Sportiv Academia Rapid 2017: in loc de anul infiintarii vechiului Rapid, apare numele anului in care a luat nastere proiectul Primariei Sectorului 1.

The post Dupa modelul CS „U” Craiova, „noul” Rapid , acceptat direct in Liga 2 ?! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*