Dupa modelul Mircea Lucescu, Mutu incearca readucerea unui fotbalist la echipa nationala: „O sa mergem la Roma pentru a sta de vorba cu el”

Dupa ce l-a readus pe Arda Turan la echipa nationala a Turciei, Mircea Lucescu a devenit inspiratia lui Adrian Mutu, noul manager sportiv din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Fostul dinamovist doreste sa il readuca pe Stefan Radu la prima reprezentativa si a dezvaluit ca va merge la Roma alaturi de selectionerul Cosmin Contra pentru a-l convinge pe fotbalist sa imbrace din nou tricoul Romaniei.

„O sa mergem la Roma pentru a sta de vorba cu el, am vorbit si cu Cosmin, vom incerca sa-l convingem. Dar, nu ne vom ruga de el, pentru ca echipa nationala trebuie sa fie un privilegiu pentru fiecare jucator, o oprtunitate si o onoare foarte mare si noi vrem sa redam acest spirit lotului.

Echipa nationala nu e vacanta, nu ti se cuvine, trebuie sa dai totul. stefan Radu este un jucator important, dar daca nu vrea, nu facem decat sa-i respectam deciziile”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Digi Sport.

The post Dupa modelul Mircea Lucescu, Mutu incearca readucerea unui fotbalist la echipa nationala: „O sa mergem la Roma pentru a sta de vorba cu el” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*