După Sârbovan, AC Piroș Security mai ia trei fotbaliste de la Becicherec chiar înainte de primul meci pe puncte al anului

Echipa de fotbal feminin a orașului Arad atacă cu toate forțele promovarea în Liga 1, mărturie stând și achizițiile făcute în pauza competițională. Dacă acum o lună de zile, AC Piroș Security și-a asigurat serviciile rapidului atacant, Larisa Sârbovan, astăzi a venit rândul altor trei foste componente ale echipelor timeșene CFR și Fortuna Becichrecu Mic să opteze pentru teamul de pe Mureș.

Întăririle vin în toate compartimentele, începând cu portarul Romina Bărbosu (20 de ani, foto – prima din dreapta). Deiana Vuicin (21 de ani) poate juca oriunde pe linia de fund, în timp ce Silvia Usain (31 de ani, prima din stânga) evoluează în centrul liniei mediane. Între altele, Usain a practicat cu succes și judo-ul, fiind fostă componentă a lotului național.

Cele trei fotbaliste au parafat noile contracte de joc chiar astăzi în prezența lui Liviu Ilea, directorul sportiv al lui AC Piroș Security.

Noile eleve ale lui Gigi Cameniță vor debuta chiar sâmbătă după-amiază (ora 16, pe Șega), când este programat derby-ul județean cu CS Ineu. E primul meci pe puncte al „leoaicelor” în returul Ligii a II-a și asta pentru că partida din deplasare, cu Lugas Oradea, a fost amânată.

0
0

Articolul După Sârbovan, AC Piroș Security mai ia trei fotbaliste de la Becicherec chiar înainte de primul meci pe puncte al anului apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*