După succesul cu Viitorul, Albu vrea să ridice fortăreața la Arad : „Să câștigăm și următoarele patru partide de acasă!”

Alexandru Albu avea prima sa realizare în tricoul UTA-ei chiar în prima rundă, cu Viitorul, la Ovidiu, când a pasat decisiv pentru golul de 1-1 al lui Buhăcianu. Titular și în celelalte două partide stagionale cu trupa de pe litoral, mijlocașul împrumutat de la Chiajna a cunoscut doar azi bucuria succesului.

Cu cele trei puncte, teamul de pe Mureș termină ziua pe primul loc în clasamentul play-out, după ce Astra și Dinamo au remizat la zero. „Suntem bucuroși că am început cu victorie, ne doream mult acest lucru. Am analizat foarte bine echipa Viitorului, știam că au o dinamică foarte bună și le place să țină mingea, însă noi am reușit să punem în practică ce am lucrat la antrenamente, să închidem jocul. Nu cred că ei au avut vreo ocazie clară. Avem două victorii consecutive acasă, sper să nu se oprească aici, adică să câștigăm și următoarele patru partide. Este un play-out greu, toate echipele au șanse să se salveze, dar noi trebuie să ne vedem de drum, să o luăm meci cu meci. Azi a fost o finală, mai sunt opt, ușor, ușor va fi bine, eu cred că ne vom clasa acolo sus. Acum ne odihnim, ne așteaptă un meci foarte greu marți și mergem să câștigăm și cu Dinamo”, a spus Alex Albu.

„Închizătorul” arădenilor e primul în topul minutelor bifate pentru UTA în acest sezon, cu 2206, cu 226 mai multe decât portarul Florin Iacob. Albu are și un înscris în „alb-roșu”, în meciul de acasă cu Hermannstadt.

 

0
0

Articolul După succesul cu Viitorul, Albu vrea să ridice fortăreața la Arad : „Să câștigăm și următoarele patru partide de acasă!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*