Dur-Bozoancă, titular în poarta lui ASU, 1-0: ”De ce nu!? Sper chiar și la mai mult, poate vom reuși o performanță măreață!”

ASU Politehnica a utilizat astăzi al treilea portar titular în primele 6 etape din Liga 2, iar debutul lui Cosmin Dur-Bozoancă, sosit de nicăieri altundeva decât din curtea campioanei naționale la zi a coincis cu întâia partidă a timișorenilor în acest campionat fără gol primit.

 

Tânărul Dur-Bozoancă a spus după victoria cu 1-0 (1-0) cu CS Mioveni că ”mă bucur că Mister a avut încredere în mine și sper ca și în continuare să demonstrez că pot să joc!”

Goalkeeper-ul sosit de la FC Viitorul a mai spus: ”A fost o victorie muncită, foarte grea, mulțumim mult suporterilor, care ne sunt aproape meci de meci, și suntem foarte bucuroși că am reușit să învingem. Am încercat să ne impunem ritmul și jocul, fiind acasă, am reușit să marcăm și am închis meciul”.

Dur-Bozoancă a explicat că ”la Viitorul nu erau șanse foarte mari să joc, așa încât am ales ASU Politehnica, cu care sper – de ce nu!? – și la mai mult, poate vom reuși o performanță măreață, sper să fie cât mai bine de-acum înainte”.

 

”Dacă adunăm puncte și cu acest început de sezon destul de bun, sperăm – de ce nu!? – să legăm cât mai multe victorii”.

Noul component al timișorenilor a mai spus: ”Am încercat să mă acomodez cât mai rapid, să-mi cunosc cât mai bine noii colegi, am stat foarte mult de vorbă cu ei, am pus la punct noile idei, pentru că veneam de la un stil mai diferit, unde încercam să jucăm doar cu mingea de jos, dar la nevoie trebuie să joci și la rezultat, pentru ca să adunăm puncte și să câștigăm orice meci, la victorie.”

The post Dur-Bozoancă, titular în poarta lui ASU, 1-0: ”De ce nu!? Sper chiar și la mai mult, poate vom reuși o performanță măreață!” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*