Durere pe ”Electrica”: ACS Poli – CS Crişul Chişineu Criş 0-2 (0-1)

Eliminată din Cupa României pe teren propriu de o formație arădeană, din Cermei, ex-prim-divizionara alb-violet a pierdut și primul meci jucat acasă în noul campionat al Seriei 8 în Liga 3, și tot în fața unor vizitatori arădeni, care se pregătesc pentru duelul eliminatoriu de marți din competiția K.O:, în propriul fief cu Șoimii: ACS Poli Timişoara – CS Crişul Chişineu Criş 0-2 (0-1).

După ce în prima etapă ambele formaţii au fost egalate în deplasare în finalul meciului, alb-violeții la Periam, 1-1, și Crișul la Ghiroda, 2-2, iată că arădenii au recidivat în județul Timiș, înscriind din nou de două ori, însă fără a mai scoate mingea din propria poartă.  

De această dată fosta prim-divizionară nu a reuşit golul de onoare, cedând fără drept de apel pe ”Electrica”, deloc de bun augur.

Florin Teşedan, în minutul 38, şi Andrei Sulea (min. 73), au înscris cele două goluri pentru elevii pregătiţi de Adrian Abrudean, reușite în jumătățile secunde ale reprizelor.

Se inversează rolurile, ACS având în față deplasări în Arad, la CS Șoimii Lipova și Pecica, intercalând primirea Fortunei. 

ACS Poli: Popeţ – Rosenblum (min. 79, Dincă), Bilia, Hecsko, Sporin, Salhi (min. 87, Chiriac), Mitre, Românu, Daminuţă, Călin, Matiş (min. 79, Ochea).

Antrenor: Silviu Bălace.

CS Crișul Chişineu Criș: Zamfir – Pătlagică, Samali, Pavel, Pit, Mihaită, Suslak, Clej (min. 82, Ciornei), Budur (min. 90+1, Haioş), Tesedan, Şulea (min. 87, Lazăr).

Antrenor Adrian Abrudean.

Au arbitrat: Andrei Vladimir Nagy (Alba Iulia) – Marius Vasile Duţă (Sibiu) şi Daniel Popa (Aiud). Observator de arbitri Vasile Balaj (Drobeta Tutnu Severin), delegat de joc Sergiu Sorin Găman (Târgu Jiu).

Rezultatele etapei a II-a și programul rundei a III-a în C8, pe coloana clasamentelor. În aceeași rubrică, rezultatele, programul și ierarhiile din Liga 1, Liga 2 și Liga 1 Feminin. 

The post Durere pe ”Electrica”: ACS Poli – CS Crişul Chişineu Criş 0-2 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*