E din nou îmbulzeală la stadionul „Francisc Neuman” pentru ultimele bilete la UTA – FCSB, s-a lăsat și cu un leșin la coadă!

Vestea că arena „Francisc Neuman” își va deschide porțile la 75% din capacitate, după relaxările stabilite prin Ordonanță de Urgență a Guvernului României, i-a mobilizat din nou pe suporterii UTA-ei. Aceștia s-au așezat la coadă încă de pe la ora 16,30 pentru a pune mâna pe un bilet la meciul cu FCSB, din cele aproximativ 2700 pe care le va mai scoate la vânzare gruparea arădeană. În acest moment, cu aproximativ o jumătate de oră până ce punctele de vânzare ale tichetelor se vor deschide publicului, sunt peste 200 de arădeni la coadă, în  caniculă.

Unul dintre cei care doresc neapărat să îi vadă pe „roș-albi” în confruntarea cu trupa lui Dinu Todoran a leșinat, dar, cu ajutorul celor din jurul său, și-a revenit până la intervenția SMURD-ului. S-a spart și o sticlă de bere în apropierea porții de acces la demisolul arenei din „Francisc Neuman”, dar cei de la UTA au intervenit rapid pentru a curăța cioburile. La cum stau lucurile se pune problema doar în cât timp se vor epuiza cele 2700 de bilete, ținând cont că ele se comercializează și online.

De menționat ar mai fi că locuri pe stadion mai sunt doar la cele două peluze, pentru suma 30 de lei bucata. Pentru acest meci, pentru a acoperi cererea de bilete, organizatorii vor deschide și jumătate din peluza rezervată galeriei echipelor oaspete. Apropo, până la această oră fanii celor de la FCSB nu le-au comunicat celor de la UTA că doresc să intre organizat la meciul de duminică seara, ora 22.

 

 

 

0
0

Articolul E din nou îmbulzeală la stadionul „Francisc Neuman” pentru ultimele bilete la UTA – FCSB, s-a lăsat și cu un leșin la coadă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*