E oficial, seria arădenelor în Liga 3-a continuă fără ACS Poli: „Alb-violeții” au fost excluși din campionat după două neprezentări!

Povestea de 9 ani a celor de la ACS Poli e aproape de finalul previzibil. Clubul a fost exclus din Liga 3, în ciuda anunțurilor sale mincinoase privind situația echipei. Acum urmează doar declararea falimentului, pentru ca entitatea să dispară și din punct de vedere juridic, pentru că din punct de vedere sportiv a dispărut deja, întrucât nu mai are jucători legitimați și nici nu are dreptul să mai legitimeze sau să transfere!

A doua neprezentare a dus la excluderea din Liga 3

ACS Poli a anunțat că nu se putea prezenta la primul meci din acest sezon de Liga 3, cu Pobeda Star Bisnov. Era și firesc, deoarecece toți jucătorii legitimați fuseseră împrumutați sau lăsați liberi, iar din pricina interdicței FIFA de transferuri clubul nu poate legitima pe nimeni. A urmat o amânare a meciului cu Frontiera Curtici, la care, evident, clubul nu s-a putut prezenta. Așadar, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dat sancțiunea previzibilă:

”Admite sesizarea Departamentului Competiții FRF În baza art. 79/1 și 2 din RD cu aplicarea art. 34 din RD, ACS Poli Timișoara se sancționarea cu Forfait (3-0 în favoarea echipei CS Frontiera 2004 Curtici) și i se aplică penalizate sportivă de 2000 lei În baza art. 79/14/1 din RD, ACS Poli Timișoara se sancționează cu retrogradarea în ultima categorie organizată de AJF pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză”, se arată pe site-ul FRF.

Pobeda și Frontiera nu apar în clasament cu victorii cu 3-0, deoarece rezultatele la „masa verde” oricum sunt anulate după excluderea echipei cu care nu au mai jucat.

Seria a 8-a a Ligii 3, din care făcea parte ACS Poli, va continua cu o echipă în minus, 9. După trei etape, liderul acestei serii este CSC Ghiroda și Giarmata Vii, care este singura cu punctaj maxim după trei jocuri.

liga2.prosport.ro

Clasament

0
0

Articolul E oficial, seria arădenelor în Liga 3-a continuă fără ACS Poli: „Alb-violeții” au fost excluși din campionat după două neprezentări! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*