E oficial: UTA – Gaz Metan se joacă fără spectatori!

Susținătorii „Bătrânei Doamne” mai au de așteptat până la „debutul” pe arena „Francisc Neuman”. Declarațiile președintelui Iohannis și ale prim ministrului Cîțu se dovedesc fără acoperire, din moment ce nu există un ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Ambii spuneau că fanii pot reveni pe arenele de fotbal astăzi, 15 mai, dacă fac dovada vaccinării sau prezintă un test negativ PCR sau antigen, însă, iată, lucrurile sunt mai complicate de atât. Ei trebuiau să ocupe maxim 25% din capacitatea stadioanelor.

În urmă cu câteva minute, clubul UTA a dat un comunicat oficial prin care pune capăt oricăror speranțe ale suporterilor săi, abonați pentru stagiunea 2020-2021 a Ligii I. Iată cum sună informarea grupării arădene:

”Ne pare enorm de rău că nu am reușit să le oferim abonaților noștri ocazia să fie prezenți în tribune la un meci al echipei noastre. Am depus eforturi mari pentru ca acest lucru să fie posibil, alături de Prefectura Arad, de Direcția de Sănătate Publică Arad. Cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Arad și DSP Arad, puneam la dispoziția abonaților gratuit 2000 de teste rapide antigen.

Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaș cu public, invocând lipsa unui ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Din păcate, ne puteți susține la acest joc doar prin achiziționarea biletelor virtuale (la adresa uta.iabilet.ro).

Nu dăm niciodată înapoi!”

0
0

Articolul E oficial: UTA – Gaz Metan se joacă fără spectatori! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*