E vremea schimbării! Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş, nu poate vota din cauza infectării cu coronavirus

Deşi a făcut o solicitare pentru deplasarea urnei speciale, din cauza faptului că este infectat cu noul coronavirus, Călin Dobra, actualul preşedinte al C.J. Timiş nu poate vota din cauza… fricii membrilor secţiei de votare. Aceştia au refuzat deplasarea la domiciliul unde este Călin Dobra izolat, lucru ce a stârnit nemulţumirea politicianului.”O să fac o solicitare către Biroul Electoral al Judeţului Timiş pentru a rezolva cumva această situaţie. De asemenea o să fac şi plângere împotriva membrilor secţiei de votare, pentru că dacă le era frică trebuiau să se retragă din secţia de votare. Ei puteau veni cu măşti, la distanţă, preluam buletinele cu mănuşi şi mască şi votam. Nu pot să îmi îngrădească dreptul la vot. Cei care vin să ne testeze, cum fac acest lucru. Protejându-se”, a spus Dobra.

Preşedintele secţiei de votare 227, Lavinia Lugojan, a precizat că nu poate să îi oblige pe membrii secţiei de votare să se deplaseze acasă la preşedintele CJT, în condiţiile date şi că a solicitat lămuriri de la preşedintele BEC Lugoj.

Rămâneţi pe redesteptarea.ro pentru a vedea cum evoluează situaţia.

Articolul E vremea schimbării! Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş, nu poate vota din cauza infectării cu coronavirus apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*