E vremea schimbării! Cea mai importantă zi pentru Lugoj a început

Lugojul votează pentru un oraş modern, un altfel de municipiu, care să beneficieze de fonduri europene şi de o viziune tânără. Secţiile de vot s-au deschis fără incidente la ora 7, când primii alegători au şi venit deja spre cabinele de vot pentru a-şi exercita opţiunea la cele patru categorii: Primarul oraşului, Consiliul Local, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi Consiliul Judeţean Timiş.
La ora 9,30, după o oră şi jumătate, peste 1700 de alegători au fost deja prezenţi la urne, procentul de vot fiind 4,64%.

Cele mai active secţii au fost 220 de la Sala I.K. Ghermănescu, cu 7,53%, respectiv 58 de alegători din 743 şi 213, de la Şcola Gimnazială nr. 4, care a adunat 65 de alegători la urne, din cei 1014 înscrişi pe liste.

Candidatul ProRomânia, Florin Dumitru a fost cel care a votat printre primii dintre cei care râvnesc la fotoliul de primar, la secţia 227 organizată la Liceul Tehnologic ”Valeriu Branişte”. Mesajul acestuia la ieşirea de la urne a fost foarte clar: vot pentru schimbare.

”Am votat cu gândul la lugojeni şi la schimbarea pe care Lugojul o merită şi care pentru Lugoj a devenit o necesitate. Am votat cu gândul la copii pe care i-am vazut în fostul cartier ITL şi în satul Măguri, dar şi la vârstnicii care merită o viaţă mai bună”, a declarat Florin Dumitru.

Articolul E vremea schimbării! Cea mai importantă zi pentru Lugoj a început apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*