E vremea schimbării! Liviu Brîndușoni, candidatul PMP, la ieșirea de la vot: Lugojenii așteaptă de prea mult timp un primar care să îi ajute și să îi respecte!

Liviu Brîndușoni, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Primăria municipiului Lugoj a votat la ora 11, la secția 224, amenajată în incinta Școlii Gimnaziale ”Eftimie Murgu”. Liviu Brîndușoni s-a adresat, în mesajul său, oamenilor simpli, ”pe care doar un om simplu îi înțelege”.”Am votat pentru lugojenii care își doresc condiții decente și sigure în școli pentru copiii și nepoții lor, respect și bun simț pentru părinții și bunicii lor, pentru lugojenii care își doresc un oraș curat și verde, cu parcuri curate și locuri de joacă în fiecare cartier, iluminat public, străzi și trotuare de calitate,  presiune la apa de la robinete și servicii de calitate la celelalte utilități, pentru lugojenii care vor locuințe sociale și terenuri gratuite pentru tinerii care vor să își construiască o casă, pentru condiții decente și compasiune pentru cei care sunt în suferință și sunt nevoiți să meargă la spital, pentru toți lugojenii care așteaptă de prea mult timp un primar care să îi ajute și să îi respecte! Am votat pentru realizarea acestor lucruri simple pentru oameni simpli, lucruri pe care doar un om simplu le poate înțelege și le poate rezolva! Am votat pentru viitorul Lugojului nostru și al copiilor și nepoților noștri!”, ne-a declarat Liviu Brîndușoni, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Lugoj.

Până la ora 11, la nivelul municipiului Lugoj, votaseră 3.244 de alegători dintre cei 37.945 înscriși pe liste, adică un procent de 8,59 %.

Articolul E vremea schimbării! Liviu Brîndușoni, candidatul PMP, la ieșirea de la vot: Lugojenii așteaptă de prea mult timp un primar care să îi ajute și să îi respecte! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*