Echipa , Adrian Nicolae Filip-candidat la primăria Vișeu de Sus și Viorica Marincaș (fostă Tomoiagă)  -candidat la Consiliul Județean Maramureș, este formula ideală pentru alegerile locale!

Echipa , Adrian Nicolae Filip-candidat la primăria Vișeu de Sus și Viorica Marincaș (fostă Tomoiagă)  -candidat la Consiliul Județean Maramureș, este formula ideală pentru alegerile locale!

S-au născut în Vișeu de Sus, au copilărit și au dus cu mândrie mai departe  numele de Filip și Tomoiaga.

Adrian Nicolae Filip, candidat la Primăria Vișeu de Sus, un maramureșean hotărât care luptă pentru comunitatea natală. În calitate de viceprimar , în urma cu 4 ani, a început proiecte cu finanțare guvernamentală pentru anveloparea blocurilor, canalizare și apă, dotarea școlilor dar s-a oprit. O situație mai delicată a pus barieră în cariera politică, dar ales să continue afacerile familie, au trecut anii, iar acum a hotărât să revină, să candideze ca primar, deoarece așa cum ne-a zis, Vișeu de Sus are nevoie de proiecte care să promoveze infrastructura locală, turismul iar în condițiile extreme impuse de pandemie, localnicii trebuie să aibă de lucru cât stau acasă. Vremea pribegiei a trecut, iar Vișeu poate redeveni ceea ce a fost în trecut, o localitate cu oameni adevărați, harnici, fete frumoase, femei îndrăznețe, un colț de rai în Maramureșul istoric.

Nu e pus pe îmbogățire, are de toate , Dumnezeu i-a dat o familie frumoasă, bucate alese pe masă, cinste din partea prietenilor și respect din partea comunității. Răspunde  la orice oră la telefon, te invită în casă, vine la poartă, e omul care e alături de toți cei care-i cer ajutorul.

În perioada când a fost viceprimar, era “psihologul”, prietenul și omul de nădejde a vișeuanilor,  ii asculta pe toți cei care-i cereau ajutorul. Așa cum ne-a spus vrea să revină în scena politică fiindcă nu se mai poate, actualul primar și viceprimarul, dorm liniștiți fără să țină cont că lumea e în mișcare, cuvintele : proiecte,  bani europeni și investiții nu  s-au auzit pe la Primărie. Timpul trece dar acum e momentul ca schimbarea să se producă, iar Adrian Nicolae Filip este omul schimbării.

Alături de el e Marincaș Viorica, fostă Tomoiagă, fata născută în Vișeu de Sus , singura femeie chestor de poliție din România, doamna de fier a Maramureșului care a condus Poliția din Marmureș cu dârzenia unui bărbat.

Echipa , Adrian Nicolae Filip-candidat la primăria Vișeu de Sus și Viorica Marincaș (fostă Tomoiagă) –la Consiliul Județean Maramureș, este formula ideală pentru maramureșeni la alegerile local

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*