Echipă din fotbaliști lugojeni! Noua promisiune pentru viitorul sezon al Ligii a 4-a

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a dat startul reconstrucției echipei de fotbal reprezentative a munici­piu­lui. Noul proiect urmărește formarea unui sistem piramidal, prin care copii din Lugoj și localitățile din jur să aibă posibilitatea continuării sportului de performanță la nivel de seniori.“Am renunțat să mai înscriem echipa în campionatul propus de cei de la AJF Timiș, pentru ur­mătoarele săptă­mâni, până în 8 mai. În perioada ur­mătoare vom încerca formarea unei echipe pentru Liga a 4-a, ne propunem noi, din cât mai mulți lu­gojeni. Vrem să dăm o șansă co­piilor, juniorilor și tinerilor, care își doresc o carieră sportivă, să se lanseze în fotbalul mare prin clubul nostru și în același timp să reprezinte orașul la nivel de seniori. Este un moment zero pentru echipă, precum și pentru antrenorul Silviu Todorescu, care va debuta la nivel de seniori. Suntem în discuții cu Clubul Sportiv Școlar Lugoj, de unde avem în vedere mai mulți sportivi pentru noua echipă. Deja am început discuțiile cu circa 18 jucători, lugojeni, care activează în diferite eșaloane și la diverse echipe. În anii următori ne dorim să avem un sistem piramidal de promovare de la CSȘ Lugoj și de la grupele de copii și viitori juniori din clubul nostru spre echipa mare”, a explicat Sorin Micșa, coordonatorul noului centru de copii și juniori din cadrul CSM Lugoj.

După sărbătorile Pascale, echipa de fotbal a CSM Lugoj va relua pregătirile cu fotbaliștii care vor veni și care se vor alătura în lunile următoare.

CSM Lugoj va fi o­bli­gată să se înscrie în viitorul sezon al Ligii a 4-a, pentru a nu fi re­tro­gradată în Liga a 6-a (pro­moție).

Articolul Echipă din fotbaliști lugojeni! Noua promisiune pentru viitorul sezon al Ligii a 4-a apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*