Echipa lui Răzvan Lucescu a primit înapoi punctele pierdute după scandalul cu Olympiacos!

PAOK a pierdut la masa verde meciul cu Olympiacos și a primit o penalizare de trei puncte, o amenda de 30.000 de euro, dar și doua etape de suspendare pentru spectatori. Comisia de Disciplină a revenit asupra deciziei și trupa lui Răzvan Lucescu reintră în lupta pentru titlu.

Pedeapsa lui PAOK a fost anulată. Echipa poate evolua cu tribunele pline, punctele de penalizare i-au fost înapoiate și a rămas doar cu meciul pierdut la masa verde și amenda menționată anterior.

Fanii lui PAOK l-au lovit pe antrenorul lui Olympiacos cu o rolă de hârtie la derby-ul Greciei, dar au fost iertați în cele din urmă de către Comisia de Disciplină.

Echipa lui Răzvan Lucescu se luptă pentru titlu cu AEK, formație împotriva căreia va juca duminică, de la ora 19:30. PAOK are ocazia de a reveni pe primul loc în clasament, fiind, în acest moment, la două puncte în spatele liderului AEK.

Articolul Echipa lui Răzvan Lucescu a primit înapoi punctele pierdute după scandalul cu Olympiacos! apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*