Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Județean Timiș și Liviu Brîndusoni la Primăria Lugoj – singura alegere viabilă în 27 septembrie 2020

În următoarele zile, veți avea de făcut o alegere importantă, o alegere care va dicta modul în care se va dezvolta Lugojul și Timișul în următorii zeci de ani. La alegerile din 27 septembrie nu veți alege un primar și un președinte de consiliu județean, ci veți avea de ales între viitor și trecut, între dezvoltare și stagnare, între scăderea sau creșterea calității vieții, con­cepții și filozofii diferite când vine vorba despre administrație publică locală.

Dar să le luam pe rând.

La funcția de Primar al Lu­go­ju­lui sunt o mulțime de candidați. Nu vom vorbi de toți pentru că nu merită să ne pierdem timpul nici noi scriind și nici dum­nea­voastră citind.
PSD îl repropune pe actualul primar, un candidat care e un ”one man show”, nu ascultă de nimeni, nici măcar de consilierii lui, face doar cum crede el de cuviință și care spune, doar spune, că dezvoltă Lugojul în forță. După 12 ani la conducerea Lugojului, nu a reușit să facă nici măcar una dintre marile promisiuni făcute când a candidat pentru prima dată în 2012. Cred că Lugojenii s-au săturat să fie mințiți!
PNL propune un candidat care este cunoscut de toata lumea pentru dosarele de judecată în care a dat mită și pentru legăturile cu lumea interlopă. Dovada clară că nu au oameni pregătiți să se ocupe de administrație, iar ale­gătorii trebuie să țină cont de asta. Chiar nu credem că asta ar trebui să-i recomande drept candidați demni de a fi votați.
Știm cu toții cum arată șmecherii care vor să vină să conducă orașul din partea PSD și PNL deoarece au un trecut tumultos, plin de promisiuni neîndeplinite față de cetățeni și procese peste procese pentru mită și relațiile cu lumea interlopă.
USR+ vine cu un om străin în viața Lugojului, care în prezent nu a făcut nimic, absolut nimic pentru lugojeni drept urmare nici nu am ce să spun, deoarece lumea vrea fapte, iar în acest caz nu există nimic.
PMP propune, așadar, singura variantă care stă în picioare, Liviu Brîndusoni. Un om am­bi­țios, cu experiență în ad­ministrația locală, fiind cel mai activ consilier pe care îl are Lugojul. Este un om care a realizat lucruri minunate pentru oameni doar pentru că a vrut să-i ajute, el nefiind în funcții de conducere în cadrul Primăriei. Este omul care răspunde de fiecare dată la telefon și care chiar încearcă să ajute dezin­teresat, deoarece este un om simplu cu frică de Dumnezeu, nu un șmecheraș ca cei mai sus menționați de la PSD sau PNL.
Și la funcția de Președinte al CJT sunt mulți candidați, 10 la număr. Nici aici nu vom vorbi despre toți.
PSD îl repropune păgubos pe actualul președinte al CJT, poate cel mai slab președinte pe care l-a avut Consiliul Județean Timiș de-a lungul vremii. Man­datul acestuia va rămâne în istorie ca mandatul în care 75 la sută din bugetul Consiliului Ju­dețean s-a cheltuit pe măsuri de tip social, în timp ce pentru investiții au fost disponibili doar 25%. Și spunem dis­po­ni­bili și nu cheltuiți pentru sim­plul fapt că an de an CJT a avut excedent bugetar de peste 100 MILIOANE EURO, adică nu a cheltuit toți banii pe care îi avea disponibili pentru in­ves­ti­ții.
Timișenii s-au săturat de so­cialiștii din conducerea jude­țului.
PNL și USR+ propun oa­meni fără experiență, oameni care nu au avut niciodată pe mână bani privați, care nu au condus o firmă și care nu au obținut performanțe pe piața liberă, în mediul de afaceri concurențial: unul e primarul unei comune, propulsat drept candidat de opozanții actualului președinte PNL, iar altul e eternul angajat, fără men­talitate de învingător, fără curajul de a porni ceva pe cont propriu.
PMP și la Consiliul Județean vine cu singura propunere viabilă, Cornel Sămărtinean, cel mai activ parlamentar din Ti­miș, om de afaceri de succes, care a avut pe mână bugete administrate privat, care a condus sute de angajați și care s-a realizat înainte să intre în politică și nu după, fără să facă afaceri cu statul, cum au făcut mulți oameni politici din Ro­mânia.
Chiar dacă, la prima vedere, alegerea pare grea, credem cu tărie că nu e. Deloc! Votează Cor­nel Sămărtinean Președinte al Consiliului Județean Timiș! Votează Liviu Brîndusoni Pri­mar al Lugojului. Votează echi­pele de consilieri județeni și consilieri locali PMP pentru Pri­măria Lugoj și Consiliul Ju­dețean Timișoara! Votează POZIȚIA 3 pe buletinul de vot în 27 septembrie!
ACUM! Toți pentru Timișoara, Toți pentru Timiș!

Comandat de PMP Timiș, publicat de SC Redeșteptarea PRess Lugoj SRL,
cod mandatar 21200020

Articolul Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Județean Timiș și Liviu Brîndusoni la Primăria Lugoj – singura alegere viabilă în 27 septembrie 2020 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*