Echipa secundă a CSM Arad, pe locul trei la turneul tur al Diviziei A de tenis de masă

De marţi până joi s-a disputat la Izvorani turneul tur al Diviziei A, feminin, (liga a doua) de tenis de masă. Echipa secundă a CSM Arad, formată din Andreea Fistyulof, antrenoare-jucătoare, Andreea Craiu şi Mădălina Orban, a încheiat competiţia pe locul 3, cu un bilanţ de patru victorii şi trei înfrângeri.  Arădencele au trecut cu 3-0 de Dumbrăviţa II, CSTA Bucureşti şi CSM Giurgiu şi cu 3-1 de CS Politehnica Iaşi şi au cedat cu 0-3 cu CSM Craiova, 1-3 cu CSM Slatina şi 2-3 cu CSM Bistriţa II.

Altfel, începutul lunii decembrie se anunţă foarte încărcat pentru secţia de tenis de masă a CSM-ului, cu nu mai puţin de patru competiţii în decurs de cinci zile, toate la Buzău. Mai întâi, în 5-6 decembrie are loc Campionatul Naţional individual juniori II, urmat de Campionatul Naţional de juniori I, 6-7 decembrie, Top 16 juniori II în 8 decembrie şi Top 16 juniori I în 9 decembrie.

La Naţionale, CS Municipal Arad va fi reprezentat în concursul feminin de Irina Rus, Ana Barbu, Alesia Sferlea, Andreea Craiu şi Mădălina Orban, la Top 16 junioare II vor juca Craiu şi Sferlea, iar la Top 16 junioare I, Rus şi Barbu, cu Sferlea pe post de rezervă. Rezervele vor putea participa numai dacă vor confirma disponibilitatea pentru participare, iar sportivii nominalizaţi în primii 16, nu vor confirma toţi prezenţa la start. La Naţionale se va juca exclusiv proba de simplu, la fiecare categorie în parte, în sistem eliminatoriu.

Toți participanții (sportivi, antrenori, arbitri, etc) vor fi obligați să prezinte la acreditare test COVID-19 valabil cu maximum 72 de ore înainte de data acreditării. Sportivii vor fi obligați să prezinte la acreditare acordul de participare la competiție semnat de un părinte/tutore/reprezentant legal.

csmarad.ro

0
0

Articolul Echipa secundă a CSM Arad, pe locul trei la turneul tur al Diviziei A de tenis de masă apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*