Echipa secundă a CSM Arad rămâne în Divizia A la tenis de masă, prima echipă are baraj de menținere în Superligă!

A doua echipă a CSM Arad a câştigat barajul de menţinere în Divizia A (liga secundă) la tenis de masă. Pe locul 5 după sezonul regulat, tur-retur, arădencele au înfruntat în baraj ultima clasată, CS Dumbrăviţa, pe care au învins-o de două ori.

Ambele meciuri s-au disputat zilele trecute în judeţul Timiş, iar CSM Arad II s-a impus cu 3-0 şi 3-1. Aşadar, în formula Andreea Fistyulof (antrenoare-jucătoare), Andreea Craiu şi Daria Măguran, echipa însoţită la Dumbrăviţa de antrenorul Radu Muntean, îşi păstrează locul în al doilea eşalon. „Obiectiv îndeplinit, fetele şi-au menţinut poziţia în Divizia A. Mă bucur pentru acest rezultat, pentru că doar aşa ne putem creşte jucătoarele tinere. Sâmbătă sperăm să ne păstrăm locul şi în Superligă, cu prima echipă. Altfel, începutul de an e bun pentru noi, cu medalie la fiecare concurs la care am participat”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tenis de masă de la CS Municipal Arad, Cristian Dodean.

Baraj în Superligă cu Moineştiul, sâmbătă, la Arad

Astfel, sâmbătă, 24 aprilie, prima echipă feminină a CSM Arad, locul 5 după sezonul regulat al Superligii, va disputa un baraj în dublă manşă cu ocupanta poziţiei a opta, ultima, CSM Moineşti. Cele două meciuri se vor disputa, conform înţelegerii dintre cele două cluburi, în complexul „Emil Prokopecz” din Arad, fără însă ca spectatorii să aibă acces în sală, ca urmare a măsurilor anti-Covid. „Vom juca sâmbătă dimineaţă, primul meci de la 9, iar al doilea de la 11,30. Pentru noi vor evolua Irina Rus, Ana Barbu şi Adela Strună. Ne aşteaptă două meciuri grele, pentru că Moineştiul are jucătoare cu experienţă şi într-un baraj de menţinere este posibil orice. Sper şi îmi doresc ca fetele să se concentreze şi să reuşim să ne menţinem în Superligă”, mai spune Cristi Dodean.

csmarad.ro

0
0

Articolul Echipa secundă a CSM Arad rămâne în Divizia A la tenis de masă, prima echipă are baraj de menținere în Superligă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*