Echipe de intervenție! ”Meridian 22”, la dispoziția cetățenilor în perioada Anului Nou

”Meridian 22” are pregătite echipe de intevenție pentru eventualele avarii care pot apărea de Revelion, în perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, inclusiv.”Vom avea echipele de intervenție pregătite, ca de obicei. Cu predilecție vom ieși cu Voma pentru desfundarea canalelor, pentru care avem șofer și mecanic de utilaj. În această perioadă, anii trecuți, am avut de a face cu probleme legate mai ales de înfundarea canalelor. Pentru desfundat avem trei lucrători, iar în cazul unor eventuale avarii, putem mobiliza până la 12”, ne-a declarat ec. Florin Iovescu, directorul societății ”Meridian 22”.

Cei care au probleme de acest gen, pot apela la dispeceratul ”Meridian 22”, la numărul de telefon 0256.351.751.

Reamintim că în perioada Crăciunului, cu o zi înainte de Ajun, a avut loc o avarie majoră la ”noua” rețea de apă a municipiului Lugoj.

Prezent atunci la fața locului, primarul Claudiu Buciu a adresat ”sincere felicitări și mulțumiri echipei de la Meridian care a reușit, în conditii foarte grele și cu dotări precare, să remedieze avaria într-un timp așa de scurt”.

Din păcate, avaria din 23 decembrie nu a fost singura problemă majoră apărută la ”noua” rețea a Lugojului.

Chiar în data de 30 decembrie, onorat ENEL-ul a întrerupt curentul la Uzina de Apă nr. 1.

Generatoarele de rezervă se impun!

Articolul Echipe de intervenție! ”Meridian 22”, la dispoziția cetățenilor în perioada Anului Nou apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*