Echipele arădene de Divizia A joacă pe semicerc în deplasare: Crișul are parte de un prim derby stagional, Beldiman dă examen pe Bega

După ce weekendul trecut au evoluat în Sala Sporturilor „Victoria”, echipele arădene de handbal implicate în competițiile de seniori au parte de deplasări complicate.

În special fetele de la Crișul Chișineu Criș întâlnesc cealaltă formației a seriei cu maxim de puncte după runde, nimeni alta decât campioana stagiunii precedente. CSM Târgu Mureș e pe doi ca urmare a golaverajului inferior (+ 9, față de +20 al „alb-albastrelor”), însă Sebastian Tudor susține că va fi o luptă în trei-patru pentru șefia campionatului în acest sezon. „După părerea mea, va fi o întrecere mai echilibrată decât precedenta. Atât noi, cât și Reșița și Oradea am făcut transferuri importante și ne putem bate cu șanse bune pentru locul 1. O să fie și ceva surprize, dar pe noi ne interesează acum punctele de la Târgu Mureș. Una dintre precocupările noastre în primele două meciuri a fost aceea de a evita accidentările, în așa fel încât să ne putem pregăti bine și să  abordăm cu toate forțele deplasarea de sâmbătă”, spune antrenorul Crișului.

Dincolo, HC Beldiman a debutat cu stângul pe scena handbalistică rezervată seniorilor, însă prestația bună din disputa cu Sânnicolau Mare îi dă speranțe pentru jocul de duminică, de la ora 10. Arădenii evoluează pe Bega, contra celor de la CSU Politehnica Timisoara, care au avut parte de etapă liberă weekendul trecut.

0
0

Articolul Echipele arădene de Divizia A joacă pe semicerc în deplasare: Crișul are parte de un prim derby stagional, Beldiman dă examen pe Bega apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*