Echipele de cadete și junioare ale CSȘ Lugoj, calificate în semifinale! Un turneu semifinal va avea loc la Lugoj

Clubul Sportiv Școlar Lugoj a în­registrat două calificări im­por­tante, la sporturile de echipe, în fazele superioare ale campionatelor na­țio­nale. Este vorba de formațiile de volei feminin de la grupele de junioare și cadete, care se pre­gă­tesc pentru faza semifinalelor.
În ultimul act al campionatului de junioare, ce a avut loc în perioada 23-25 aprilie, gruparea de pe Timiș s-a impus fără înfrângere, în cadrul ul­timului turneu al grupei G, par­ti­dele disputându-se la Timișoara.

Așadar, sportivele de la CSȘ Lugoj au câștigat cu 3-0 în primul joc, în fața celor de la CSȘ Bega Ti­mi­șoa­ra, cu același scor în fața ad­versarelor de la CSȘ Caransebeș și au încheiat fără set pierdut în ultima partidă cu CSM Timișoara.

CSȘ Lugoj va participa în perioada 7-9 mai la semifinale, de unde echipele clasate pe primul loc și cele mai bune două echipe de pe lo­cul doi vor accede în turneul pentru desemnarea campioanei naționale, fază ce este programată în 19-23 mai.

A doua echipă de volei a CSȘ Lugoj calificată în semifinale provine de la grupa de cadete. În ultimul act al cam­pio­natului național, derulat între 16 și 18 aprilie, CSȘ Lugoj a învins pe CSȘ Caransebeș cu 3-1 și pe CSM Timișoara cu 3-0, dar a cedat cu 3-0 în fața celor de la CSȘ Bega Timișoara.

Turneul semifinal este sta­bilit pentru 14-16 mai, iar ocu­pan­tele primului loc din fiecare grupă vor juca în finala din 26-30 mai.

Vestea bună a venit înainte de închiderea ediției, una dintre gaz­dele turneului semifinal de ju­nioare fiind CSȘ Lugoj, conform deciziei Federației Române de Volei.

La turneul semifinal, ce va fi organizat în perioada 7 – 9 mai, în Sala Ioan Kunst Ghermănescu, vor participa CSM Timișoara, CSȘ Lugoj, Dinamo București și CS Dacia Mioveni 2012.

Succes ambelor semifinaliste!

Articolul Echipele de cadete și junioare ale CSȘ Lugoj, calificate în semifinale! Un turneu semifinal va avea loc la Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*