Ecologic! Asociația Life-Lugoj30 colectează doze de aluminiu

Asociația Life-Lugoj30 a demarat o campanie de colectare a dozelor de aluminiu de la cetățenii municipiului.
Obiectivul acesteia este utilizarea dozelor pentru realizarea unui tablou cu care asociația va participa la un concurs, conștientizând totodată lugojenii de importanța reciclării și reutilizării acestor materiale.

”Ne-am hotărât să participăm la ediția a VIII-a a concursului Can Art Design Festival și vom crea un tablou din doze de aluminiu de 100cm/200cm. Avem nevoie de o majoritate de doze de aluminiu de culoare verde și albastră, dar orice doză este bine-venită deoarece vom scoate ce este mai bun din fiecare. Dacă sunteți consumatori de băuturi la doză, vă rugăm să le puneți deoparte și să ne scrieți când aveți o cantitate mai semnificativă (un sac) și noi vom veni să le colectăm sau le puteți lăsa în Lugoj, str. Remus, nr. 1. Singura rugăminte este să nu le striviți/turtiți. În cazul fericit în care vom câștiga un premiu, banii vor rămâne în contul asociației pentru viitoarele proiecte.”, transmit membrii Life-Lugoj30.

De asemenea, lugojenii care doresc să ajute ca voluntari la realizarea tabloului sunt invitați să contacteze asociația Life-Lugoj30 cu un mesaj privat pe pagina de facebook sau la adresa de e-mail lifelugoj30@gmail.com.

Data până la care se colectează dozele de aluminiu este 2 mai 2021.

Articolul Ecologic! Asociația Life-Lugoj30 colectează doze de aluminiu apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*