Edi Iordanescu acuza starea terenului pentru eliminarea din Cupa Romaniei: „Exista un risc foarte mare pentru accidentari”. Ce spune despre arbitrii din play-off

Astra Giurgiu a fost eliminata din Cupa Romaniei, in faza sferturilor de finala, de catre Gaz Metan Medias, dupa o victorie la limita a trupei lui Pustai. La scorul de 1-0 s-a incheiat partida, iar Edward Iordanescu acuza starea gazonului.

Totodata, auzind ca echipele din play-off vor fi arbitrate de catre brigazi straine, antrenorul Astrei si-a exprimat nemultumirea fata de aceasta decizie.

”Noi vrem sa construim, incercam sa punem mingea jos, sa jucam fotbal, insa trebuie sa mai si poti. Ati vazut ca n-am putut. Multe momente in care s-a vazut ca jucatorii nu si-au putut pastra echilibrul. Risti accidentari foarte grave si nu in ultimul rand daca am o nemultumire si fac o paranteza, sunt printre cei care (si vorbesc in numele meu nu al clubului), printre cei care mi-as dori sa avem arbitri romani in play-off.

Pentru ca asa e normal, nu sa decredibilizam si sa patam imaginea arbitrilor romani. Cred ca ar trebui sa fim arbitrati inainte de arbitrii nostri pentru ca sunt arbitri buni, dar sunt lucruri care ma deranjeaza si m-au deranjat repriza a doua.

Nu stiu daca am jucat 20 de minute ok, exista un risc foarte mare pentru accidentari, dar daca tot am dat drumul si am jucat trebuie sa jucam fotbal mai mult si sa nu mai fragmentam atat jocul si sa nu mai permitem intreruperea la orice repunere cate 1-2 minute”, a declarat Edward Iordanescu, potrivit Telekom Sport.

The post Edi Iordanescu acuza starea terenului pentru eliminarea din Cupa Romaniei: „Exista un risc foarte mare pentru accidentari”. Ce spune despre arbitrii din play-off appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*