Edi Iordanescu ameninta cu plecarea: „Viitorul meu la Astra este in stransa legatura cu actiunile din zilele urmatoare ale conducerii!”

Edi Iordanescu se afla in vacanta, insa e gata sa renunte la functia de antrenor al Astrei daca Alex Ionita va fi vandut la CFR Cluj si conducerea giurgiuvenilor nu-i va gasi inlocuitor.

Mi-as dori sa raman la Astra cel putin pana la vara, insa in fotbal nu poti fi niciodata sigur ce urmeaza. A fost foarte multa munca depusa in ultimele sapte luni si nu a fost deloc usor. Am avut un parcurs extrem de bun, tinand cont de contextul din vara, si as vrea ca impreuna cu jucatorii sa incununam acest traseu cu o prezenta in play-off.

intr-un interval de timp foarte scurt am pus bazele unei echipe noi, insa pentru a deveni una realmente competitiva si puternica mai e nevoie de multa munca, de timp si, urgent, de doi, trei jucatori, pentru ca nu suntem acoperiti nici macar din punct de vedere cantitativ.

M-am asigurat ca a inteles si conducerea acest lucru, foarte urgent si capital pentru a avea sperante la play-off. Altfel, sansele vor fi mici! Este momentul conducerii, decizia le apartine. La fel si viitorul meu este in stransa legatura cu actiunile din zilele urmatoare„, a declarat Edi Iordanescu la TV Digi Sport.

Astra ocupa locul 4 in Liga 1, dupa 22 de etape din sezonul regular, 37 de puncte.

The post Edi Iordanescu ameninta cu plecarea: „Viitorul meu la Astra este in stransa legatura cu actiunile din zilele urmatoare ale conducerii!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*