Edilii locali reziliază contractul, pentru amenajarea fostei cazărmi de pe Banatului

Administrația locală a anunțat că va rezilia contractul aflat în derulare “prelungită” pentru reabilitarea spațiilor interioare ale fostei cazărmi de pe Banatului.
Lucrările la clădire au fost începute de fost administrație în 2017, cu o firmă din municipiu, dar până în prezent s-a reușit doar refacerea completă a fațadei. În toamnă a fost dat un nou ordin de începere a lucrărilor, după o perioadă mai lungă de blocaje, cauzate de neînțelegeri între constructorul principal și subcontractant, dar lucrurile au rămas nemișcate.

“Am avut discuții cu constructorul, firma Tehnocer și au fost de acord să reziliem contractul. Vom continua să lucrăm cu firma subcontractoare, LucioConstruct, de care suntem mulțu­miți cum au executat ce au primit în sarcină. Mai trebuie să facem un proiect, în continuare, pentru ușile, care nu au fost prevăzute, pentru gresie și faianță”, a precizat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Desti­nația finală a spațiilor este, însă, neclară, actuala administrație nefiind hotărâtă ce va face cu spațiul, în condițiile în care Direcția de Asistență Socială Comunitară, care ar fi trebuit să se mute în fosta cazarmă, după planurile fostului edil, se pare că va rămâne în clădirea primăriei.

Există propuneri pentru mutarea Poliției Locale, pentru care ar mai fi și varianta fostului punct de control-acces de la unitatea militară dezafectată de pe strada Timișoarei.

Articolul Edilii locali reziliază contractul, pentru amenajarea fostei cazărmi de pe Banatului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*